The Harvest og lagring av Butternut Squash

June 15

The Harvest og lagring av Butternut Squash


Beige toner og klokkeformet, er squash en vinter squash med lys oransje kjøtt og en nøtteaktig, søt smak. Tilgjengelig hele året, er det høysesong fra fallet gjennom vintermånedene. Som med de fleste vinter squash, er butternut lett å vokse, og krever lite vedlikehold, men krever god plass for vinrankene å spre seg. Ca 100 dager fra frø til squash, er butternut klar til å høste som kjølig, høst vær tilnærminger.

Klar til å høste

Butternut squash er klar til å høste når skallet har snudd fra sin vanlige skinnende utseende til en kjedelig, tørt utseende. Når du er klar, er skallet hardt og vanskelig å pierce med et miniatyrbilde. Jo dypere oransje fargen på bark, søtere, riper og tørrere kjøtt av squash er. Ikke høste squash før moden, fordi det ikke vil lagre godt hvis veksten er ufullstendig. Brown eller døende vinstokker ikke nødvendigvis indikerer moden frukt, det kan dø tilbake på grunn av sykdom eller tørke og skadet squash lagrer ikke bra og bør kastes.

Hvordan å høste

Bruk hagesakser eller en skarp kniv til å høste squash. Ikke trekk squash fra vintreet da dette kan skade de rester voksende vintreet. Legg igjen en 1 tommers stykke stammen festet til squash; høstet squash er langt mindre sannsynlig å råtne hvis en stamme stykke igjen etter å fjerne den fra vintreet. Vær forsiktig så du ikke skader, kutt, eller riper i squash under innhøstingen som dette etterlater frukten åpen for organismer som kan forårsake ytterligere skader.

herding

Herding omfatter lagring av squash i ti dager ved 80 ° F og en relativ fuktighet på 85 prosent. Dette åpner for squash skins å stivne og noen kutt eller riper å helbrede. Viktig for noen squash varianter, ikke butternut ikke dra nytte av effekten av herding og det er ikke nødvendig for denne varianten.

lagring

Butternut vil lagre godt i opptil tre måneder. Oppbevares butternut ved en relativ luftfuktighet på 50 til 70 prosent og 50 grader Fahrenheit, sikre squash er fri for skader før lagring. For å unngå soppvekst eller råtner mens lagring, sikre at squash er ikke skadet før lagring og er høstet før en hard frost eller fryse Ikke la høstet squash bli våt og ikke stable den lagrede squash mer enn 3 fot høy. Sørg alltid for god ventilasjon er tilgjengelig ved lagring squash.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com