Hvordan lage en Brick Road

June 17

Hvordan lage en Brick Road


I mange gamle byer er det vanlig å finne en eller to opprinnelige murstein veier fortsatt i bruk i dag, selv om over tid de fleste av disse antikke veier har vært brolagt over med asfalt. Hvis du foretrekker en murstein veien til grus, asfalt eller betong på gården eller stor eiendom, er prosessen den samme som for å bygge en murstein oppkjørselen. Det er bare gjort på en større skala, og det krever flere materialer, arbeidskraft, tid og hjelp.

Bruksanvisning

1 Mål og merk begynnelsen plasseringen av veien med spraymaling. Dette kan være inngangen til eiendommen. De fleste veiene er i gjennomsnitt 22 til 24 fot bred. Dette er god plass til å huse to baner av kjøretøy, som går i begge retninger. Fortsett skisserte hele banen av veien.

2 Call 8-1-1 fra hvilken som helst telefon i USA. Dette nummeret vil koble deg med lokale myndigheter som vil komme til din eiendom og markerer plassering av eventuelle nedgravde verktøyet linjer. Dette trinnet må fullføres før du kan gjøre noe graving. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i ødelagte linjer, bøter, og til og med skade til deg eller en arbeidstaker.

3 Dig 12 inches under bakkenivå inne det markerte området. Sørg for at alle trerøtter og annet rusk er fjernet fra innsiden av området. Du kan bruke en spade, eller leie en kompakt klassing / gravemaskin for å akselerere dette trinnet. Dette trinnet er viktig for å sikre at veien vil holde nivået i årene etter installasjon. Trerøtter og annet rusk begravet under overflaten vil etter hvert råtne, forårsaker klossene for å synke ned i bakken. Grave ned til denne dybde, fjernes de fleste om ikke alle av røttene, og hindrer enhver større ustabilitet av overflaten. Dig området inne, med sidene av veien lavere enn midten. Dette vil la vannet renne av sidene av veien i stedet for å samle i sentrum.

4 Fyll området med 8 inches av mur grus. Dette vil la 4 inches plass fra bakkenivå til toppen av grus. Etter mursteinene er installert, bør de være i flukt med bakkenivå. Denne type grus er blandet med sand, og vil gi en mykere overflate for murstein å hvile på. Hvis ert grus, eller andre typer billigere grus er byttet ut, vil klossene til slutt bryte med vekten av kjøretøy kjører over dem.

5 Glatt ut grusen med baksiden av en stål hage rake. Den rette linjen på baksiden vil presse steinene bedre enn viljen tenner.

6. Spray grus med vann i omtrent 20 minutter for å sikre at grus og sand er våt. Komprimatoren arbeid i neste trinn vil føre til at sand til å fly rundt. Wetting det første vil begrense mengden støv som er hevet, og vil bidra til at grus og sand blanding komprimere raskere og strammere. Ikke suge grus til et punkt der igjen dammer.

7 Compact grus, ved hjelp av en plate komprimator. Dette er en langsom prosess som vil kreve noen passerer. Leie noen komprimatorer å kjøre samtidig vil akselerere dette trinnet.

8 fylle området med sand, slik at bare 4 inches plass mellom toppen av sand og bakkenivå. Når grusen ble kompaktert, det skjøvet stein dypere ned i bakken endre høyden fra den foregående måling. Sanden vil fylle den tomme plass og tilveiebringe et mykt lag for klossene hviler på. Spray med vann og kompakt på nytt som beskrevet i trinn 6 og 7. Kontroller målingene på nytt for å sikre at rommet mellom høyden av sand og bakkenivå er likevel 4 inches. Gjenta om nødvendig.

9 Plasser klosser i ønsket mønster. Ikke kutt side murstein. Plasser dem som ønsket. Du vil kutte dem senere. Sjekk hver murstein for å sikre at det sitter nivå. Presse hver og en ved siden av hverandre, polymer sand blir plassert senere for å låse alt sammen.

10 Merk av stedet der klossene må kuttes langs siden av veien. Dette kuttet vil bli gjort i en rask bevegelse. Kjør en stein så ned lengden på veien, kutte klossene etter behov. Å kutte dem i denne prosessen vil sikre en jevn snitt. Det vil også fremskynde prosessen og hindre gjentatte meisling. Fjern alle ekstra biter av murstein fra området.

11 Place noen dekorative side steiner eller murstein langs sidene hvor kuttene ble gjort. Sørg for at alt er i vater, skyll og sikker. Sørg for at overflaten er helt tørr før du fortsetter.

12 Sweep klossene, slik at støv, skitt og rusk blir fjernet fra overflaten.

13 Hell polymere sand over hele overflaten. Feie det av murstein og inn i skjøtene mellom dem. Sørg for at alle ledd er fylt med polymer sand. Denne sanden når den er tørr virker som vanlig sand. Når blandet med vann og tørke, vil det skape en konkret type obligasjon. Ikke la sanden for å dekke eventuelle flater langs siden av veien.

14 Mist hele overflaten av veien. Ikke la vannet bassenget opp, men at hver tomme av veien har blitt vannet. La overflaten tørke i fire timer før du går på den. Ikke kjør på overflaten for en dag.

Hint

  • Bruk vernebriller, hansker og munnbind når du arbeider med komprimator eller sag.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com