Hvordan male et rom med panel

June 5

Hvordan male et rom med panel


En rask og enkel måte å gran opp et rom som har mørke 1970 panel på veggene er maling. Maling er en billig og enkel måte å dekke opp gamle paneling eller wainscotting, men får det rett er litt annerledes enn å male vanlige vegger. Bruk lyse farger for en munter, hytte utseende og dype farger for en mer sofistikert effekt.

Bruksanvisning

1 Fyll eventuelle spikerhull og andre ujevnheter med tre kitt for å forberede veggene. Fyll litt og tørk bort kitt flush med med veggene med en sparkel. La kitt tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

2 Tørk hele veggen rent med vann og mild såpe løsning etter at tre kitt har tørket.

3 Slip hele veggen med 220-sandpapir og en pussekloss eller elektrisk slipemaskin. Dette hjelper grunning og maling til å feste til veggen.

4 Finn ut om du ønsker å opprettholde panel er vertikale riller. Du trenger ikke å fylle disse hvis du ikke vil, men du vil kunne se linjene når du maler hvis du ikke gjør noe med dem. Hvis du ikke ønsker å se linjene, må du ta deg tid til å fylle hver groove ved hjelp av gips sparkelmasse. La tørke og grundig sand hele veggen.

5 Sett ned drop kluter og malerens tape for å beskytte noe som du ikke ønsker å få male på. Plasser slipp duker på gulvet og over noen møbler som er i rommet. Bruk malerens tape til å dekke uttak dekker og trim.

6 Påfør en høy kvalitet primer på hele veggen. Skjær i rundt omkretsen ved hjelp av en pensel, rull primer på hele veggen. La primeren tørke helt.

7 La primeren tørke. Male hele veggen med maling på samme måte som med primer og la tørke. Du vil sannsynligvis ønske å sette et lag på panelt vegg også, spesielt med en mørk farge.

Hint

  • Bruk alltid produkter av høy kvalitet når du maler for å oppnå de beste resultatene.
  • Vurdere å bruke en faux finish på veggen for å ta oppmerksomheten bort fra sporene i veggen og fokusere oppmerksomheten på teksturen i veggen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com