Teen jente soverom interiør Ideer

May 15

Teen jente soverom interiør Ideer


Det kommer en tid i hver lille jentas liv når frilly, floral soverom fylt med utstoppede dyr er ikke lenger oppfyller sine drømmer. Hvis prinsesse er nå en tenåring, hun har ulike behov, og det er nok tid for en makeover. Pass på å sette seg ned med henne og finne ut hva hennes favoritt ideer slik at du kan skape noe sammen. Du har kanskje noen flotte ideer, men hvis hun ikke enig tid og penger vil være bortkastet.

betraktninger

Når du planlegger din tenåringens rom, må du huske på at det ikke bare fungerer som en soveplass, men det er mest sannsynlig kommer til å være der hun gjør lekser og skoleprosjekter. Dette er også hvor tenåringen vil gjøre mesteparten av sin underholdende og spille. Vær sikker på planene inkluderer plass for hver av disse store aktiviteter. Hvis hun har en hobby, sørg for å holde det i tankene i planleggingsfasen.

Organisasjon

En av de viktigste elementene i en tenåringens rom er rikelig med lagringsplass og organisasjon. Tenåringer er opptatt med skole, venner og fritidsaktiviteter, slik at de har liten tid til å rette eller rengjøring. Sørg for å gi en stor plass på skrivebordet med plass til datamaskin eller laptop, samt et godt opplyst område for lesing og skriving. Rikelig med skuffer og hyller vil hjelpe din datter holde rotet ned og være organisert og fokusert. Legg merkede beholdere for store gjenstander som for eksempel sportsutstyr eller off-season klær. Legg pegboards eller corkboards for hengende venners bilder og minner slik at det ikke ender opp på gulvet. Sko kan være organisert i skapet med en over-the-dørs hengende skohylle. Ikea har noen rimelige valg i pulter, hyller og skuffer.

Dristige farger

Tenåringer elsker sterke farger, så lytte til deres valg og finne kreative, dristige måter å innlemme sine favoritter. Nyanser av lilla er populære blant tenåringsjenter; legge en skvett av grønn eller oransje for å lyse opp plassen. Male veggene lilla og legge en fot horisontal gull striper eller gigantiske bobler av grønt. Tillat sine rom til å bli fylt med kreativitet og det vil tjene til å styrke den tiden de tilbringer der.

Siste finpuss

Når fargevalg er gjort, er det lett å dekorere tilsvarende. Barn sjelden liker å lage sin seng, så gjør det enkelt på dem og bare bruke en bunnen av arket og en dyne. En rask kaste og jobben er gjort. Velg sengetøy for å matche veggen farger; finne en myk, behagelig stol at de enkelt kan kose deg i å lese; og igjen, gi god belysning. Legg en stor, rom-størrelse teppe med store, myke puter for venner å henge ut og slappe av på. Hun vil også elske en full-lengde speil strategisk hang til å få hele bildet av seg selv før hun forlater huset.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com