Hvordan legge ved en tappekran til en Counter

June 8

Du må legge ved en kran til en teller hvis du installerer en tilpasset gjort stykke, for eksempel en tomhet eller et fartøy vask som hviler på disken i stedet for å gå inn i den. Det er viktig å følge instruksjonene for å gjøre dette hjemme forbedring prosjektet nøyaktig fordi hvis kranen lekkasjer under nivået av disken, kan det lekke i lang tid og forårsake store skader under vasken.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen kjører til disken du jobber med, og demontere kragen av kranen ved å skru den fra tuten av kranen. Dette vil gi deg tilgang til å koble vannledninger inne i kranen.

2 Slip en ende av hver av de vannlinjene på ventilene inne i kranen og vri dem til å stramme linjer sammen. Bruk hendene til å stramme linjene ned i stedet for en skiftenøkkel, slik at du ikke ødelegger linjen tråder.

3 Pass de løse endene av vannledninger gjennom kranen krage, og skru kranen bitene sammen. Sett de linjene gjennom dekorative pakning, med høyre side vendt opp mot kranen.

4 Skyv vannledninger ned gjennom toppen av disken. Har en annen person holde kranen stødig på toppen av disken, og slå og justere kranen før den vender riktig retning.

5 Gå under disken og passere skive og pakning over vann linjer. Presse delene inntil de berører undersiden av disken.

6 Før låsemutteren rundt linjene og stram dem til bunnen av kranen krage som strekker seg gjennom telleren.

7 Koble enden av vannet linjene til ventilene under disken. Stram disse tilkoblingene så mye du kan og slå av vanntilførselen igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com