Pink & Orange Nursery maling ideer

May 27

Den farger oransje og rosa er en populær kombinasjon for barnas rom, særlig barnehager. kan brukes disse fargene i lyse eller lyse nyanser å bringe en annen følelse og innredning til rommet. Du kan også blande mønstre av disse fargene for å skape en festlig plass for barnet ditt.

pastels

Bruk pastellfarger av disse fargene for å bringe subtil farge til rommet. Ved å gjøre dette vil du bruke farger, men vil ikke over stimulere barnet. Dekorer resten av rommet i lyse farger også. Lag små scener med denne innredning, for eksempel lys bakgrunn av zoo dyr eller blomster.

Sterke farger

Ved hjelp av svært lyse nyanser av oransje og rosa er sett oftere enn pastellfarger. Lag en lys hage på ditt barns vegg ved å male store rosa og oransje blomster. Ta med massevis av stoffer som bruker begge disse fargene også.

Skriver

Bland utskrifter av disse fargene. Dette er en perfekt mulighet til å prøve deg på dekorere. For eksempel kan du velge en utskrifts for sengetøy og en annen for gardiner. Ikke over bruk utskrifter, skjønt, eller rommet vil være for opptatt og begynne å kampen. Når du maler veggene, prøve å gjøre det i striper eller blokk som skifter farge og skygge fra den ene til den neste. Bryte opp striper og blokker med aksentfarger.

aksentfarger

Det er flere aksent farger som går godt sammen med oransje og rosa som vil hjelpe deg begrense dine dekorere alternativer. En er brun. Ved hjelp av en sjokolade brun vil gjøre ethvert rom føler varmere, så legger det til disse lyse farger vil bringe tonen i rommet ned litt og gjøre det mer avslappende. Den farger blågrønn og grønt kan ha samme effekt fordi de er jordfarger, så vel. Imidlertid er det viktig å bruke nyanser av disse fargene som vil matche den oransje og rosa du har valgt (dvs fet eller pastell).


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com