Hvordan fikse Hjem dørlåser

March 27

Hvordan fikse Hjem dørlåser


Hjem dørlåsene fungerer vanligvis problemfritt, men til tider de har problemer som trenger litt feilsøking. Keys vil ikke snu, eller bolten vil ikke engasjere seg skikkelig. Det finnes noen raske løsninger for de vanligste dør-lock problemer, og alle er innen rekkevidde for den gjennomsnittlige hus. Med mindre låsen er brutt, sjansene er noen enkle feilsøkingstrinn kan fikse dine dørlåser, legge sikkerhet til ditt hjem og gjøre dørene mer funksjonell.

Bruksanvisning

1 Påfør en liten mengde spray smøremiddel på innsiden av låsen gjennom nøkkelhullet. Vri låsen flere ganger for å fordele oljen, løsne de bevegelige delene og tillate en smidig drift mekanisme. Denne løsningen fungerer for låser som har problemer i drift, sette seg fast eller ikke slår ordentlig.

2 Åpne døren og deretter lukke den sakte, når låsebolten ikke lukkes eller "set" riktig. Studer området der dørlås bolt og streiken plate - metallplaten på døren jamb - koble. Se gjennom sømmen mellom de to som du slå låsen. Se å se om bolt i kontakt med den øvre eller nedre del av slagplaten. I så fall åpne døren, fjern streiken plate med en skrumaskiner og flytte den høyere eller lavere for å korrigere feiljustering.

3 Fjern låsen fra døren ved å skru ut skruene på hver side av innsiden dørhåndtaket med en skrumaskiner. Fjerne ryggplaten av låsen. Test cam stang, og bruke glidemiddel om nødvendig. Se etter ødelagte delene i låsen. Erstatte den med en ny en hvis nødvendig. Hvis det ikke er noen ødelagte deler, sett bakplaten i den fremre låsen plate, fôr opp cam stang med stangen hullet. Skru bakplaten på plass, og betjene låsen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com