Hvordan bygge Rustikk innebygde hyller

June 17

Ingenting er ganske så rustikk som grov-hugget tømmer. Den naturlige skogbrynet og bark skape en virkelig rustikk stemning, enten brukes som en tabletop, benk eller hyller. Making innebygde hyller fra grovt tømmer er i hovedsak den samme prosessen som gjør andre typer hyller, men oppmerksomheten skal rettes mot trelast, snarere enn noen brakett system, så skjulte parentes er ideelle for å opprettholde den naturlige følelsen av hyller.

Bruksanvisning

1 Mål i 2 inches fra slutten av tømmer plank bruker du for din hylle. Det bør være ca 2 inches tykk til å imøtekomme den blinde hylle støtte, 8 inches bred og 20 inches lang til å passe mellom to stendere. Blindhyllestøttene ha 5-tomme lange stenger som passer inn i sokkelen, mens baksiden av bæreren er festet til veggen.

2 Marker de to-tommers poeng på bakkanten av hyllen og bore et hull 7/16-tommers diameter inn på baksiden av hyllen som er omtrent 5 1/4-inches dyp. Stengene av sokkelen støtter er hex-formet og vil kutte i sidene av hullene, og skaper et sterkt bånd inne i sokkelen.

3 Plasser baksiden av sokkelen støtter over hullene. Spore rundt festeplaten på baksiden kanten av sokkelen. Meisle ut i sporet området til dybden av tykkelsen av monteringsplaten, slik at når hyllen er montert, vil det sitte helt i flukt mot veggen og helt skjule den hylleoppheng.

4 Finn to pigger i det området du ønsker å montere sokkelen ved hjelp av en stud finder. Marker en linje mellom stud stillinger ved høyden du ønsker sokkelen skal være. Bruke et nivå linje for å sikre at linjen er på sann horisontal.

5 Plasser sokkelen støtter mot veggen, en på hver stud punkt på nivå linje. Fest sokkelen støtter til veggen med 3-tommers skruer.

6 Monter hylle over stengene av sokkelen støtter og skyv sokkelen tilbake mot veggen. Om nødvendig, bruk en gummihammer for å trykke på hyllen bakover til bakkant av sokkelen er helt helt inntil veggen.

Hint

  • Hvis du ikke finner trelast med en naturlig kant, kan du bruke gjenvunnet trelast eller drivved stykker som sokkelen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com