Hvordan beregne en kjøkkenhette

May 9

Når du oppgraderer kjøkkenet, installere en god størrelse hette med avtrekksvifte over komfyren vil gi rom for tilstrekkelig ventilasjon. En kjøkkenhette huser en avtrekksvifte som bidrar til å spre lukt og røyk fra komfyren toppen rundt i rommet og ut av huset gjennom åpne vinduer eller ventiler. Noen kjøkkenhetter har også et eksosanlegg som suger røyken og rusk opp gjennom ventiler og ut av hjemmet. Når du kjøper en hette med vifte for installasjon, sjekk kubikkfot per minutt (CFM) for å finne ut hvilken vifte vil tilby deg den mest effektiv for plassen.

Bruksanvisning

1 Mål hele plassen på kjøkkenet, ved hjelp av et målebånd, for å få en idé om hvor mye ventilasjon som du trenger. Skriv ned lengden, bredden og høyden på rommet. Multiplisere alle tre målinger sammen for å oppnå det området av plass i kubikkfot.

2 Multipliser kubikkfot målingen du beregnet i trinn 1 med 15 for å få luftvekslinger per time.

3 Del totale antallet beregnet i trinn 2 med 60 for å få kubikkfot per minutt (CFM) som er nødvendige for en vifte for å lufte ut rommet uten en komfyr.

4 Legg i CFMs nødvendig for å redegjøre for ekstra ventilasjon nødvendig på grunn av komfyren toppen. Sjekk produsentens etikett på ovnen for å bestemme BTU utgang nummer. For hver 10.000 BTU, tilsett 100 CFM til den totale CFM nummer. For eksempel, hvis din komfyr etiketten indikerer at det er 30.000 BTU, tilsett 300 CFM til din opprinnelige antallet for å få CFMs nødvendig for å lufte kjøkkenet.

5 Mål lengden og bredden på komfyren toppen. Ved valg av kjøkkenhette, sørg for at det ikke bare dekker CFMs du trenger, men også lengden og bredden på komfyren toppen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com