Lyse, hengende rørformede blomster

May 12

Lyse, hengende rørformede blomster


Planter som blomstrer lyse, rørformede formede blomster er slående i landskapet og en magnet for kolibrier og fordelaktige insekter. Mange hengende, rørformede blomster blomstre i klynger, slik at blomstringen tid lengre, som nyere blomstene vises, erstatter eldre, brukte blomstrer. Disse plantene er fantastisk når dyrket alene, i en gruppe eller blant en rekke planter.

Cape Fuchsia

Raskt voksende og frodig, cape fuchsia (Phygelius aequalis), også kalt vill fuchsia eller elv bjelle, er en flerårig evig tilhører revebjelle familien. Cape fuchsia blomstrer flere ganger i løpet av sommermånedene med en overflod av hengende, rørformede formede blomster i nyanser av rødt, gult, laks, eller korall. Den trives i US Department of Agriculture Plant hardførhet Soner 7 til 9 med sol eller delvis skygge og regelmessig vanning. Anlegget kan nå en høyde på to til tre fot, noe som gjør det til et godt anlegg for grenser eller foran gjerder.

Poker Plant

Lyse rødt, oransje og gule rørformede formede blomster pigger på toppen av oppreist og solid stilker som kommer ut av en haug av høyt gress-lignende bladverk, poker anlegg (Kniphofia uvaria). En hardfør staude i USDA sone 7 til 10 og med vinter mulch beskyttelse i sone 5 og 6, poker planter er sol kjærlig sensommeren og høsten bloomers. De lyse-farget rørformede blomster tiltrekker seg kolibrier og insekter.

Dronningens Tears

Dronningens tårer (Billbergia nutans), også kjent som vennskap plante, er en slående bromeliad når i blomst med hengende, rørformede blomster av rosa med gule og marineblå aksenter. Dronningens tårer er en tropisk plante, dyrket ute året rundt i USDA sone 9 og 10, men må beskyttes eller flyttes innendørs i andre soner. Det er et ideelt potteplante, og foretrakk delvis skygge eller lyse, indirekte sollys. Utendørs, blomstrer det i to til tre uker i midspring, men som en potteplante, den blomstrer når som helst på året.

hengende Agapanthus

Hengende Agapanthus) Agapanthus inapertus P. Beauv.) Har klynger av hengende blomster på toppen av en høy og solid stamme. De hengende Agapanthus blomster er en lys, dyp blå, lilla eller hvit og blomstrer i midspring til midtsommer. En hardfør staude i USDA sone 7 til 10, hengende Agapanthus vokser i full sol fra jordstengler eller knoller og kan deles når planten danner store klumper og blir overbefolket. Nyplantede jordstengler kan ikke blomstre det første året etter planting, som planten blir etablert.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com