Hvordan sette bordet for en uformell lunsj

July 2

Hvordan sette bordet for en uformell lunsj


Uformelle lunsjer gi venner og familie muligheten til å koble over et måltid uten å måtte bekymre deg for hvilken gaffel til å bruke når. Uformelle tabeller er satt med grunnleggende nødvendigheter bare, noe som betyr at det er helt OK å bruke samme gaffel fra starten av måltidet til slutt. Det er også akseptabelt å gi avkall fancy duker, dyrt servise, og matchende servise og sølvtøy. I stedet erstatte disse elementene for andre redskaper som gjør bordet både pen og funksjonell med lite problemer.

Bruksanvisning

Preparat

1. Legg en duk eller passende erstatning på bordet. Som alternativ til en lengde på klut eller riktig duk, kan du legge ned store skjerf, slakter papir eller gamle laken.

2 Sett et billig sted matte, slik som de som finnes på den lokale butikken dollar, ned på bord på hvert sted. Et sted matte med lunefull illustrasjoner gjort i lyse farger kan bidra til å sette tonen for uformell lunsj.

3. Plasser en plate i midten av hver sted matte. For uformelle lunsjer, trenger du ikke separate plater for salat og viktigste måltid; bruke samme plate for hver. Ikke bry deg om platene ikke stemmer; en uformell lunsj tilgir mange av de "must-haves" som en formell tabell krever. Feilaktige elementer la gjest vet at det er OK å slappe av litt.

4 Fold servietter komplementære til borddekorasjoner og plassere en på hvert sted matte, posisjonering dem på venstre side av platen. Fargede bandannas eller feilaktige sengetøy servietter tjene som interessante alternativer til papirservietter. Hvis du velger å bruke feilaktige servietter, koordinere dem ved å bruke de koblet sammen med en felles farge eller mønster.

5 Plasser sølvtøy på bordet. Sette en gaffel på toppen av hver serviett og satt en kniv med bladet som vender mot platen ved siden av hver plate. Legg en skje rett ved siden av hver kniv.

6 Plasser vann eller brus briller over kniven og skjeen sett.

7 Fyll en vaskebalje med is og laste den opp med brus og andre drikker. Dersom bordet er stor nok, sett bøtte i midten av bordet. Karet av fargerike flasker og bokser kan tjene som et midtpunkt. Hvis du velger å gjøre dette, ordne fargerike spiselige ting i med drinker, som epler eller appelsiner eller blomstrer fra hagen din. Disse vil legge farge til karet, slik at det ser mer ut som et kjernepunkt.

8 Pryder bordet med blikkboks lanterner. Selv om du kan kjøpe disse lysene, er det mulig å gjøre dem ut av gamle bokser i tillegg. De avgir en fin glød, og hvis du bruker dem utenfor, kan du plassere citronella lys i dem i stedet for vanlige telys for å holde insekter unna.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com