Hva Colors Gå med lys rosa?

June 13

Hva Colors Gå med lys rosa?


Den beste måten å velge matchende farger er å referere til et fargehjulet. Classic fargeteori hjelper kunstnere og hjem dekoratører skape tiltalende blanding av farger ved å velge farger som er ved siden av eller overfor hverandre på fargehjulet. Pink er en variant av rød, så farger som fungerer godt sammen med røde vanligvis gå fint med rosa også. Se hjemme tekstil og quilting stoffer for å få en idé om hva profesjonelle designere gjøre med rosa, og gjøre notater av fargetrender og kombinasjoner som appellerer til deg.

Pale Nøytrale

Designer Rachel Ashwell gytt en hel industri av shabby chic interiør da hun sammen lys rosa med bleke nøytrale. Ifølge Ashwell, kan du lage den shabby chic look med utvannet nyanser av rosa, blå og brun blandet med nyanser av hvitt en elfenben. Pair lys rosa med vasket ut blomster, pledd og blek mønstre for å etterligne den shabby chic look.

tonale Shades

Tonale nyanser har samme grunnleggende farge, men er mørkere eller lysere versjoner av fargetone. Blek rosa vil gå bra med alle mørk rød-baserte farger. En av grunnene til lys rosa og sjokolade brun går så godt sammen, er at brun er en blanding av rødt, som er en tonal nyanse, og grønn, som er en komplementær skygge til rosa. Se etter røde baserte toner som aubergine, aubergine og rødbrun for en slående kombinasjon, eller velg mykere tone versjoner som fuchsia, sjokkrosa og lavendel.

komplementær farge

Velg en komplementærfarge til å gå med lys rosa. Komplementære farger er rett overfor hverandre på et fargehjul - grønn er komplementet til rødt og rosa. Pair blek lime med lys rosa for en søt sommer ordningen, eller gå fet med en dyp furu og cameo rosa sammenkobling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com