Hva er farene ved Mikrobølgebehandling Vann og gi det til tomatplanter?

December 28

Hva er farene ved Mikrobølgebehandling Vann og gi det til tomatplanter?


Hver levende organisme trenger vann for å overleve. Tomater krever minst en tomme av vann hver uke for å vokse og ekstra vann i varmt vær eller når du setter på frukt. Hvis vannet i springen er ikke perfekt, kan du lurer på om å koke vannet for å rense det vil hjelpe din tomater vokse bedre. Før du slår mikrobølgeovn på høy kan det være lurt å undersøke de potensielle problemene med å gi varmes i mikrobølgeovn vann til plantene.

Original Experiment

Farene ved å gi varmes i mikrobølgeovn vann til plantene ble vektlagt når et eksperiment utført som en del av en science fair av en student viste en plante blomstrende og en annen kjemper for å overleve. Den sliter planten fikk bare varmes i mikrobølgeovn vann, mens den blomstrende en mottatt komfyrtopp kokt vann. Testen viste at i løpet av ni dager, det varmes i mikrobølgeovn vann drepte en av plantene. I begge tilfeller ble den vann avkjølt til romtemperatur før de blir gitt til plantene.

eksperiment~~POS=TRUNC

Spørsmålet reist om eksperimentet fokusert på hva container ble brukt mens kokende vann i mikrobølgeovn. Det viser seg at et plastbeger ble anvendt for den varmes i mikrobølgeovn vann. Stovetop vann ble varmet opp i en gryte. Det ser ut til at mikrobølgebehandling av vannet ikke drepe planten, men mer sannsynlig kjemikalier utlutes fra plasten i vannet er det som drepte anlegget.

Et annet eksperiment

For å teste ut beholderen teori, et medlem av den urbane legenden busting nettstedet Snopes.com gjennomført et annet eksperiment. Eksperimentator brukte samme ikke-plastbeholder til å koke vann i mikrobølgeovn og koke vann på komfyren. I dette forsøk, alle plantene blomstret.

Konklusjon

Med mindre vann er sterkt består i kvalitet, noe som gir tomater vann direkte fra springen vil ikke skade dem. Hvis du velger å mikrobølgeovn vannet før du gir den til din tomater, varme den i en Pyrex cup, ikke plast. Oppvarming vann i plast gjør at skadelige kjemikalier for å lekke inn i plast. Vannet må også bli avkjølt til værelsestemperatur. Putting kokende vann, enten fra ovnen eller mikrobølgeovn, vil drepe plantene dine.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com