Hvordan lyse opp en Rayburn Regent: Prosessen

December 13

Rayburn, basert i Storbritannia, er en produsent av ovner for oppvarming og matlaging. The Regent modellen har en rund rist som skal brukes til matlaging og oppvarming med tre. Forberedelse til å tenne en Rayburn Regent inkluderer rengjøring gamle asken ut så det er tilstrekkelig luftstrøm gjennom hullene i risten for en brann å brenne. Gamle aske i bunnen av en ovn kan kvele en brann, slik at den ikke vil starte og tegne riktig, noe som kan introdusere røyk inn i ditt hjem. Den oljefyrte modell av Regent ble introdusert på slutten av 1960-tallet som en ovn og vannkoker eller en ovn for bare matlaging.

Bruksanvisning

1 Åpne aske pit og brann dørlås ved å vri låsen med klokken. Svinge begge dørene åpne.

2 Sett inn askeskuffen fjerning verktøy i askeskuffen håndtaket fra bunnen med to fingre peker opp og håndtaket peker mot deg. Trekk i håndtaket for å fjerne askeskuffen. Askeskuffen er på innsiden av venstre dør.

3 Tøm asken utendørs i et metall eller brannsikker beholder hvis asken er varme, og erstatte den askeskuffen ved å skyve den innover.

4 Åpne høyre døren helt. Hold risten fjerning verktøyet med kroken peker nedover. Sett kroken i hullet på runden vedfyrt rist med kroken peker nedover. Dette verktøyet er en lang metallstang med en krok i den ene enden. Trekk verktøyet opp og frem for å trekke risten opp og ut av ovnen. Rengjør eventuelle aske utenfor risten med en liten kost.

5 Sett risten i komfyren.

6 Legg sammenkrøllet avispapir i bunnen av ildstedet med en stabel av kvister på toppen av det. Tilsett noen stokker av tre på toppen av kvistene.

7 Åpne røykspjeld ved å trekke den helt til venstre. Spinn spjeldet hjulet mot klokken for å åpne den.

8 Lys avisen med en lighter og lukke begge dørene.

9 Åpne pit døren brann og laste ytterligere tre på bålet.

10 Skyv flue fortynning spaken opp for å åpne flue kammerdøren med en tre-fire. Dette vil styre luftforhold i spjeldet for å redusere røyk utkast og sikre en mer langvarig brann.

Hint

  • Askeskuffen og rist fjerning verktøy er inkludert ved kjøp av en Rayburn komfyr. Hvis du ikke har disse verktøyene kan du fjerne askeskuffen og rist for hånd så lenge komfyren er ikke varm.
  • Du kan bruke en peis log eller brann starter å starte brannen i stedet for avis og kvister.
  • Ikke bruk andre typer drivstoff med denne modellen av komfyr. Den runde rist støtter tre for drivstoff og har hull i den for ventilasjon.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com