Hvilke typer av små trær Grow Grønn & Sticky?

February 13

Hvilke typer av små trær Grow Grønn & Sticky?


Trær gir en rekke fordeler i landskapet, fra økt privatliv til reduserte strømregninger og estetisk skjønnhet. Noen små, grønne trær har gule blader, knopper eller frukt. Når du velger disse klebrig eller viskøse trær for landskapet, vurdere å plante nettsider nøye, som noen arter er så klissete at de kan skape en plage ved å fange klær av forbipasserende.

Pisonia

Trær i Pisonia slekten produsere frukt så klebrig at de felle øgler, fugler og insekter, samt holde seg til sko og klær. Historisk innfødte Hawaiians brukte klebrig frukt til felle innfødte fugler og ta sine fjær til bruk i kapper. Artene omfatter paraplyen catchbird treet eller Papala kepau (P. umbellifera), som vokser mellom 10 og 50 fot med en 20-fots spredning. Det har 12-tommers-lange, skinnende grønne blader og blomstrer med aromatiske rosa og hvite blomster. Australasian catchbird treet (P. brunoniana) deler mange av de samme funksjonene, men vokser til 30 fot med en 10-fots spredning og produserer moderat duftende, lilla og hvite blomster.

pittosporum

Den Pittosporum Slekten er oppkalt etter sin klebrige frø. Disse små eviggrønne trær er innfødt til Asia, Australia, New Zealand og Sør-Afrika. Den haekaro (P. umbellatum) vokser til nesten 20 fot høy og har læraktig, mørkt bladverk. Den produserer paraply-formet klynger av rosa blomster, etterfulgt av kapsler som inneholder klebrige frø. Den Karo kyst pittosporum (P. crassofolium) vokser til nesten 30 fot høy. Det har tøffe, hårete blader og blomster med aromatiske, magenta blomster etterfulgt av klebrige frø.

Acacia

Noen trær i Acacia slekten har klissete pyllodes eller utvidet blad petioles. Disse inkluderer det treffende navnet klebrig tau (A. howittii), en australsk innfødt som vokser fra 16 til 26 fot høy. Sticky wattles har matt-grønne, små blader og blomstrer med sfæriske, lysegule blomster om våren, etterfulgt av frøkapslene. Deres klissete, ½-tommers-lange phyllodes er spesielt merkbart når beskjæring. Andre små akasie trær med klebrig phyllodes inkluderer lakk tau (A. vernificlua), som vokser til 20 fot høy.

Andre Små, Sticky Trees

The Pacific voks myrt (Myrica California) vokser til 30 fot høy med en 12-fots spredning. Dette native eviggrønne har skinnende, mørk-til-medium-grønn, klissete blader og produserer lilla, dyreliv-tiltrekke frukter. Den trives i våt til tørr jord og full sol eller skygge ettermiddag. Den amerikanske rogn (Sorbus Americana) vokser fra 10 til 30 fot høy og produserer glatt, klissete knopper. Dette native løvtrær har en kort stamme og en åpen kalesje. Det har taggete blader og produserer lyse røde bær om høsten.

Den klebrige hop bush (dodonaea viskose) vokser til 20 fot høy og har klissete, eviggrønne bladverket. Denne australske innfødte tåler tørke og alkaliske områder og vokser i et kompakt format. Sticky hop busker produsere oransje og rosa samsaras i sommer og høst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com