Hvordan Plant og vokse Coleus

February 5

Coleus planter lage en vakker tillegg til din innendørs eller utendørs hage. Coleus planter er et utvalg av mynte i nesle familien. Med riktig stell, vil en Coleus plante kommer tilbake år etter år gjør det til en flerårig. Men plantene trenger å bli tatt inne ved første tegn på frost.

Bruksanvisning

1 Sow frøene i et grunt brett med jord. Lå ett frø i en tid på jord sengen.
Dekk frøene med et tynt lag av jord.

2 Vann skuffen av frø forsiktig. Dekk hele brett med plastfolie eller en glassplate for å bidra til å beholde fuktigheten. Hold skuffen på et varmt sted, ca 65 til 70 grader, i sterkt sollys.

3 Avdekk skuffen når frøene har spiret, ca to uker fra såing. Tillat spirene å bli sterkere, og deretter transplantere dem til individuelle potter. Coleus frøplanter trenger å bli håndtert av bladet, ikke stammen.

4 Overfør spirene utendørs etter all fare for frost er forbi. Plante dem 12 inches hverandre i godt drenert jord. Coleus planter gjør sitt beste i sterkt indirekte lys eller skyggefulle forhold. Intensiteten av fargene vil endre seg som følge av deres eksponering for lys.

5 Vann på tidspunktet for overføringen, og deretter mulch å holde på varmen og fuktigheten. Når blomster vises, klemme dem tilbake for å bevare anlegget. La en Coleus blomst vil til slutt drepe planten.

Hint

  • Feed Coleus månedlig med en flytende gjødsel - en 10-10-10 alle formål gjødsel.
  • Klone din favoritt Coleus planter ved å ta en stilk, kutte med en skarp kniv. Sett i et glass med varmt vann fra springen til rot, og deretter overføre til potting jord.
  • Lagre dine utendørs planter ved å ta stiklinger og vokser som potteplanter i hele vintermånedene.
  • Se for melete bugs, bladlus og hvite fluer. Spray undersiden av bladene med såpe skjold hvis du ser dem.
  • Direkte sollys kan brenne Coleus anlegget.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com