Tips om Vinyl Siding Repair

March 13

Tips om Vinyl Siding Repair


Vinyl Fasader er en av de mest populære variantene av huset ytterkledning tilgjengelige, hovedsakelig på grunn av sin motstand mot fukt, råte og insekter; sin lave vedlikehold --- krever ingen maling eller beskyttende belegg --- og dens lave kostnader i forhold til andre typer ytterkledning, som tre. Men til tross for sine mange fordeler, vinyl kan likevel gi etter for de skadelige effektene av stormer, mis-kastet baseballs og andre effekter. Hvis du har et område, eller flere områder, fra vinyl Fasader på hjemmet ditt som trenger reparasjon, er det flere tips som kan hjelpe.

patching hull

For å reparere et lite hull i vinyl ytterkledning, er det beste alternativet for å kutte en liten del eller lapp fra et panel av ytterkledning venstre-over. Ifølge gjør-det-selv-ressurs nettsted BobsHowTo, kan du bruke denne oppdateringen uten å bruke spiker eller andre typer lim: friksjon alene vil holde den på. Trikset er å kutte eller sage av spikerslag fra oppdateringen; stripen er en tynn, perforert del som går horisontalt langs toppen. En spikerslag er ment til å gli under panel av ytterkledning over den, slik at spikrene bli skjult. Men fordi du ikke bytter ut det skadede panelet av ytterkledning, men dekker det, spikerslag er bare kommer til å komme i veien hvis du lar den på. Når du har fjernet stripen, bare skyver lappen på stedet over toppen av det skadede området.

Skifte Panels

En av de viktigste ulempene med å bruke vinyl Fasader patcher er at de stikker ut, rette oppmerksomheten mot hvor det skadede området er under. Det er derfor for større problemer, for eksempel brede sprekker og hull, erstatte paneler er det beste alternativet. Ifølge Tjenesten Magic, er det en god idé å bestille ekstra paneler av vinyl ytterkledning når du starter din Fasader prosjekt, på den måten du vil ha identiske utskiftninger på stand-by. Hvis du ikke har tatt dette føre trinnet, må du gå ut og kjøpe originale reserve paneler, som, avhengig av når du installerte ytterkledning, kan være en vanskelig oppgave. Hvis du har problemer med matchende paneler, og skade på Fasader er et sted merkbar, som forsiden av huset, er et godt tips å ta skjermbilder fra et annet sted på ditt hjem. For eksempel kan du fjerne et panel fra baksiden av huset, og bruke den til å erstatte den skadede panel på forsiden. Du kan deretter bruke en ny, litt-forskjellig erstatning panel på baksiden, hvor det vil være mindre merkbare.

Når to Work

Som Tjenesten Magisk bemerker, er den beste tiden å reparere vinyl ytterkledning i varmt vær. Dette er fordi kalde temperaturer føre til at vinyl platene til å bli sprø og utsatt for sprekkdannelser. Så hvis du legger merke til noen skade på Fasader i vinter, kan det være best å sette av arbeider på det til våren eller sommeren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com