Slik installerer sprinkleranlegg Lines i en Yard

January 31

Et sprinkleranlegg er en metode for vanning som gir en kontrollert vannstrøm til et bestemt område på en hensiktsmessig hastighet. Vanligvis med et system av nedgravde rør, sprinkleranlegg vanne verftet effektivt, redusere vann svinn. Rørene er forbundet til sprinklerhodene ved forutbestemte punkter som sender vann til flekker. På grunn av betydningen av investeringen, bør du bruke kvalitet rør og rørdeler som tåler telehiv og vil vare i mange år. Installere et sprinkleranlegg er lett når du designe oppsettet på forhånd.

Bruksanvisning

1 Kartlegg ditt verksted på papir for å bestemme plassering av sprinkleranlegg linjer. Tegn verktøyet linjer, softscaping og permanente funksjoner på skissen. Bestem hvor i gården for å installere full-, halv- og kvartsirkel sprinklerhoder, i henhold til de krav til vanning av eksisterende anlegg, slik at deres dekning lapper og sikrer at ingen områder er igjen tørre.

2 Marker steder for T-banelinjer i gården bruker staver og streng. Referer til skissen for nøyaktig plassering av rør og sprinklerhoder. Hold strengen mellom tilstøtende stakes så rett som mulig og dra det stramt.

3 Dig 5- til 12-tommers grøfter i bakken langs innsatsen og streng, i henhold til alvorlighetsgraden av fryse-tine syklus i ditt område. Bruk en grøftemaskin for å redusere tid og arbeid i løpet av prosessen.

4 Sett en tee til vannlinjen like bak smekke. kobler også en manifold, en tilbakeslagsventil og en avstengningsventil til røret. Om nødvendig, leie en profesjonell til å installere beslag til hoved vannlinjen.

5 Cut lengder av PVC-rør til sine nødvendige lengder og jevne ut kantene med sandpapir. Anvende PVC-sement langs den indre og ytre kant av et PVC-rør, og den indre kant av en kappe. Skyv røret inn i montering og slå det lett å hjelpe sement spredning.

6. Mål rommet mellom rørene og toppen av bakken. Skjær riser tees så sprinklerhoder de vil være knyttet til å falle 1/4 tommer under bakkenivå. Fest tees til de forhåndsbestemte stedene langs sprinkleranlegg linjer. Vri sprinklerhoder til de andre endene av tees.

7 Fylling skyttergravene med jord og tamp overflaten for å fjerne innestengt luft. Avhengig av personlige preferanser, lå torv eller plante gressfrø over jorda.

Hint

  • Før du installerer sprinkleranlegg linjer, sjekk vannstrømmen og trykket i kranen for å avgjøre om det kan støtte vanning systemet. Ideelt sett bør trykket falle mellom 30 og 35 psi, og strømningshastigheten mellom 11 og 14 gpm. Hvis det er nødvendig, leie en profesjonell rørlegger for å justere trykk og strømningshastighet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com