Slik reparerer Betong Divots

January 22

Divots i en betongoverflate også går under navnet konkrete spretter og ser ut som små, runde fordypninger som er relativt grunt. De er vanligvis forårsaket av gjentatte sykluser av frysing og tining, som svekker betongoverflaten. Skaden er primært overfladisk, selv om det ikke ser skjemmende. Huseiere kan reparere betong divots ved å spre et tynt lag av betong patching materiale på toppen av området for å fornye den.

Bruksanvisning

1 Don arbeidshansker, og undersøke betong for å lokalisere divots. Skrubb hver divot kraftig, med en stålbørste for å fjerne løst materiale og myke opp kantene.

2 Fyll en bøtte med en liter vann og en renere designet for innkjørsler eller terrasser, ved hjelp av spesifisert på støvsugeren flaske beløp. Sette inn en lang håndteres skrubbebørste i blandingen og skrubbe hele overflaten av betongen for å fjerne olje.

3 Skyll betongoverflaten ved hjelp av en hageslange for å fjerne rengjøringsrester. Vent en til to dager for å la all fuktigheten fordampe fra betongen.

4 Fyll en bøtte med en blanding av 7 deler betong resurfacer og en del vann. Bland de to elementene opp, ved hjelp av en sparkel, til godt kombineres.

5 Skuff opp 1/4 kopp av blandingen med en sparkel, og spre den over overflaten av alle de tribuner for å fylle dem inntil de er på nivå med den omgivende overflate av betongen.

6 Spray betongoverflaten med en hageslange før det er grundig fuktig. La overflødig vann kan renne av, eller håndkle-tørke overflaten med gamle filler.

7 Lag en annen resurfacing blanding, denne gangen med 5,5 liter med vann for hver 40-pund pose med pulverisert blanding. Installer en padle litt på en drill, og don vernebriller. Sett litt i bøtte og klem på avtrekkeren for å blande innholdet.

8 Hell blandingen over overflaten av den skadede betong og spre den ut til en selv 1/4-tommers lag, ved hjelp av en langskaftet nal.

9 Vent til materialet begynner å sette opp, som tar cirka tre til fire minutter, og deretter trykke på en sopelime over overflaten lett å slipe den, noe som gjør er sklisikkert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com