Slik skjuler en Air Conditioner Kompressor

January 10

Slik skjuler en Air Conditioner Kompressor


En sentral air-condition-systemet har vanligvis to enheter: en kompressor, som er utenfor, og en fordamper som er inni. Kompressoren er utenfor fordi det er i denne enhet som kjølemiddel kondenseres til en væske og varme slippes ut i luften. Selv om det er noen ganger installert på taket, er kompressoren vanligvis plassert nær baksiden av huset, på en skive, hvor det kan ta oppmerksomheten vekk fra hotellets visuelle appell. Du kan bruke ulike metoder for å skjule stygt.

Bruksanvisning

1 Bruk en pensel til å male solid metallramme av kompressoren i en farge som matcher huset eller bygningen. Dette gjør at det å blande inn bedre, i stedet for kranglet med resten av eiendommen. Unngå å male lamellene på kompressoren.

2 Plant busker rundt kompressoren, i en avstand på minst 24 inches, slik at de ikke blokkerer luftstrømmen rundt kompressoren. Også lage en åpning slik at du har fri tilgang til kompressoren for å rense finnene og rydde bort løv og annet rusk som faller rundt kompressoren. Ellers kveler rusk kompressorens luftstrømmen.

3 Mål kompressorens lengde og bredde, ved hjelp av et målebånd, og installere en passende størrelse gitter skjerm eller gitter gjerde rundt omkretsen av kompressoren. Opprettstående barrieren 24 inches bort fra kompressoren for å tillate fri luftstrøm.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com