Metode for maleri for en spansk-stil Wall Finish

March 16

Metode for maleri for en spansk-stil Wall Finish


Spansk-stil design utløser ofte bilder av solen og stranden, med lyse farger og detaljer som pryder veggene. Oppnå effekten av en gammel, spansk veggen i ditt hjem er enkel å bruke noen maleteknikker. For å komplettere stilen, kan flere elementer som smijern, listverk eller gesimser legges.

tekstur~~POS=TRUNC Walls

Spansk utførelser benytter ofte stukk og gips, noe som gir dybde til overflaten. Ved å bruke en gammel teksturerte vegg behandling, kan du oppnå denne effekten. Dette kan gjøres på to måter: Bruk en strukturlakk (som er en tykkere lateksmaling) og påfør med rull for å lage en stipling effekt, eller bruke vanlig interiørmaling og bruke rikelig med rulle, og deretter gå tilbake med enten en stucco pensel eller svamp for å skape en klang dimensjon.

Flere fargetoner

Tatt i betraktning de materialer som brukes for å gjøre veggene i Spania (stukk og gips), påført en farge til en vegg ofte vil se multitonal. Teksturen av veggene ofte lar hint av skygge og lys skal vises. For å oppnå denne effekten på en flat vegg uten å legge selve teksturen til veggen, velge tre forskjellige malings toner av én farge og gjelder i følgende rekkefølge: Den første strøk bør være en flat base farge som dekker hele rommet. Den andre strøk bør påføres av snyltende en nyanse lysere enn grunnfarge over hele veggen. Den tredje strøk (en mørkere nyanse enn base farge) er igjen svampet over denne.

Maleri Trim, Vinduer og dører

Spansk design kontraster ofte sterke farger, ofte sett i elementer som bryter opp en vegg overflate slik som vinduer og dører. I tillegg til å male selve vinduet og døren, kan det trim males ytterligere farge, skiller den fra både vinduet og fargen på veggen. For eksempel kan en oransje vegg stå i motsetning til en lys blå vindu med mørk brun trim.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com