Hvordan Grow Weeping Willow Trees i North Carolina

October 13

Hvordan Grow Weeping Willow Trees i North Carolina


Selv gråt piletrær, Salix babylonica, ha samme omsorg krav uansett hvor hagen din vokser, og bringer disse trærne opp i North Carolina betyr vier oppmerksomhet til regionen og dens innvirkning på selje. Heldigvis gåsunger er godt egnet til North Carolina USDA hardførhet sone strekker seg over hele staten --- som inkluderer sonene 6 til 8 --- som disse piletrær trives i to til 9A. Selv gåsunger vokse med hell i statens temperaturområde, ta hensyn til potensielle jordspørsmål før problemer oppstår.

Bruksanvisning

1 Finn et sted som er utsatt for fullt sollys til delvis skygge for beste utvikling. Pakk treets rot ball i burlap og holde det fuktig inntil plantet.

2 Ta en prøve av jord til din lokale fylke forlengelse kontor i North Carolina. Få en jord test for å finne ut hvordan du kan optimalisere din jordas evne til å støtte en gråtende piletre. I enkelte områder av Nord-Carolina, er den regionale jord rød leire, som er karakteristisk tett og dårlig drenert. Når endret på riktig måte, har leire kapasitet til å gi den vann og næringsstoffer til trær som de trenger.

3 Forskning på området i Nord-Carolina for å finne ut hvor du kan få gratis jord testing. For eksempel, North Carolina Department of Agriculture og Consumer Services tilbyr gratis jord testing for beboerne. Følg forslagene til endringer jord før planting treet. Du vil sannsynligvis må legge til organisk innhold til jord.

4 Grav et hull med en skarp spade, så dypt som roten ballen av gråtende piletre og omtrent fem ganger diameteren.

5 Løsne jord flere fot utenfor diameteren på hullet for å fremme veksten av gråtende piletre røtter, i henhold til North Carolina State University Cooperative Extension Service. Fjern burlap og legg treets rot ball inn i midten av hullet.

6 Fyll hullet halvveis med jord, vann jord og fyll deretter resten av hullet med jord.

7 Legg en 2- til 4-tommers lag av organisk mulch, som flis eller barnåler, til jorda rundt treet uten å trykke på mulch mot selje i bagasjerommet. Mulch bidrar til å hindre ugress vekst, beholder vann og stabiliserer jordtemperaturer.

8 Opprettholde godt drenert jord for å hindre forfall problemer. Vanne treet med omtrent en tomme av vann ukentlig. Hvis nedbør gir nok vann, ikke vanne for hånd inntil nødvendig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com