Hvordan koble opp en GFI Outlet

December 6

Hvordan koble opp en GFI Outlet


GFCI er en bane feil krets interrupt enhet som overvåker gjeldende gå ut på den ene siden av enheten og den nåværende returnere tilbake til den. Hvis det er en forskjell mellom de to verdier som overstiger 0,05 ampere, kretsen vil kort, og beskytter enheten og den person som betjener det elektriske apparat. Jordfeil- gjør at ved anvendelse av en innebygd differensialtransformator som overvåker strøm til alle tider. Ifølge National Electric Code of 2011, er GFCIs nødvendig i bad, kjøkken, uferdige kjellere, utenfor eller i våte steder og garasjer.

Bruksanvisning

1 Finn lasten og linjen siden av GFCI ved å lese av merkene på baksiden av outlet.The linjen side av utløpet er der hovedstrøm er koblet opp, leverer strøm til uttaket. Lasten side brukes til å beskytte andre enheter ned linjen ved å bruke samme GFCI uttak og koble til andre utsalgssteder som ikke har GFCI beskyttelse. På denne måten GFCI beskyttelse er utvidet til de utsalgssteder også.

2 Fjern omtrent seks inches av wire isolasjon hjelp av en wire cutter. Under isolasjon, er det to isolerte ledninger. En av trådene er sort og den andre er hvit. Svart er varmt og er den aktuelle bæreren. White er den nøytrale ledningen og ikke bære eventuelle kostnader. Fjern 1/2 til 3/4 tomme av den ytre isolasjonen av hver ledning ved hjelp av en wire stripper. Bruk lang nese tang for å lage en liten krok i enden av hver ledning. Ved utløpet er det fire skruer; to av dem er messing farget og de andre er sølvfarget. Messing farget skruer brukes til å hekte svarte ledninger og sølv farget de blir brukt til hvite ledninger.

3 Ta den sorte ledningen og sett den inn under messingfarget skrue med åpningen av kroken vender oppover. Stram til skruen for å feste ledningen.

4 Sett hvite ledningen under sølvfargede skrue med åpningen av kroken vender oppover. Stram til skruen for å feste ledningen.

5 Sett GFCI uttak i monteringsboksen tilbake på veggen og skru det fast med de to skruene på toppen og bunnen av uttaket. Hvis belastningssiden av utløpet vil bli brukt, følger de samme trinnene for å koble opp den svarte og hvite ledningene til messing og sølv farget skruer på uttaket. Når du er ferdig, vil hvite ledningene være på den ene siden av uttaket og svarte ledningene vil være på den andre siden.

6 Test kretsen med en elektrisk tester og sørge for at det fungerer som det skal. Det er to knapper på GFCI uttak: ". RESET" en merket "TEST" og den andre merket Trykk på "TEST" knappen og se på LED-lyset på GFCI slå av. Trykk på "RESET" knappen for å tilbake uttaket.

Hint

  • Tilkobling fra det elektriske panelet til GFCI uttak er antatt. Denne artikkelen beskriver bare hvordan å koble opp GFCI uttak.
  • Bruk elektrisk tester for å teste kretsen og sørge for at det er gjeldende.
  • Slå alltid av strømmen på hovedpanelet før du arbeider på krets. Arbeid aldri på strømførende ledninger. Det er ingen sikker måte å arbeide med strømførende ledninger.
  • Bruk alle elektriske sikkerhetsforanstaltninger under arbeidet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com