Hvordan kan jeg stoppe min Buck Vedovn Sett fra røyking når jeg åpner glassdørene?

November 27

Hvordan kan jeg stoppe min Buck Vedovn Sett fra røyking når jeg åpner glassdørene?


Buck vedovn innstikk montere inne i en eksisterende peis med glassdører over hele forsiden til å reflektere varmen og gir et visningsområde for å nyte ilden. Noen ganger kan en vedovn innsats begynne å røyke når du åpner glassdørene til å legge mer ved på bålet eller øke varmen stråler ut i rommet. Ventilasjon og temperatur problemer er vanlige årsaker til en smoking vedovn innsatsen. Begge kan bli justert for å redusere røyk.

Bruksanvisning

1 Åpne spjeldet til skorsteinsrøret helt inne i Buck vedovn innsats på toppen. Spaken som styrer spjeldet presser oppover og låser i posisjon. Kontroller alltid spjeldet er åpent før du starter en brann.

2 Slå av alle takvifter og rom fans. Hvis rommet er lukket, åpner døren, slik at luft kan trekkes inn i rommet og opp pipa gjennom vedovn innsatsen.

3 Legg Buck vedovn innsats normalt med løst stablet tre og kindling å tenne bål.

4 Lukk glassdørene helt til låsestilling og juster de fremre ventilene slik at hver er halvveis åpen. Ventilasjons kontroller skyv til venstre og høyre. Vent minst 10 minutter for brannen å nå maksimal varme, som en varm brann er mindre sannsynlighet for å røyke når dørene åpnes.

5 Lukk front vents på Buck vedovn sette inn helt etter 10 minutter.

6 Åpne glassdørene enten for å nyte varmen og lukten av brennende tre, eller legge til en annen loggen til brannen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com