Hvordan du byr på huset maleri

December 14

Hvordan du byr på huset maleri


Å vite hvordan du byr en maling jobb kan stave suksess for din husmaling virksomhet. Enten du få en full eller deltid inntekt fra å male hus, lære hvordan du byr et prosjekt kan doble din suksess rate. En potensiell kunde velger å ansette deg fordi han mangler tid til å gjøre prosjektet selv. Jo raskere du levere et bud, jo mer vellykket og profesjonell du virker, øker sjansene for å ta budet.

Bruksanvisning

1 Mål området behov for maling eller ommaling. For utvendig maling jobber, få bredden eller lengden på hver side av huset, i tillegg til høyden på ytterveggene og formere de kombinerte sidelengder ved huset høyden for å finne en tilnærmet arealet. For interiørmaling jobber, måle høyden og bredden på hver innervegg krever maleri. Multipliser disse tallene og legge arealet av hver vegg å bestemme omtrentlig areal. Ikke trekke for antall dører og vinduer, som ekstra malingen ikke forårsake så mye problemer som for lite maling.

2 Finn ut hvor mange liter primer og maling du trenger for prosjektet. Ifølge Dummies.com, en liter maling dekker ca 350 kvadrat. Forutsatt to strøk med maling er nødvendig og hver gallon av maling koster $ 20,00, du kan lett anta maling for et rom med 500 kvadratfot med veggplass koster $ 60,00. Beregn dine utgifter til innkjøp maling og eventuelle nødvendige maleri forsyninger.

3 Figur i kostnadene for overhead. For å gjøre en fortjeneste, må du gjøre opp for alle utgifter ved å dekke overhead. Vurdere kostnadene for forsyninger, drivstoff reise til arbeidsstedet, penger utbetalt til ansatte, penger utbetalt til skatter og kostnader for å opprettholde virksomheten. Kostnaden for å opprettholde virksomheten omfatter ofte forsikringen utbetalt arbeids biler, inntekt betalt til regnskapsførere og elektriske og telefonregninger akkumulert ved kontoret.

4 Beregn tiden som er nødvendig for å fullføre maling jobb. Etter hvert som du får mer erfaring på dette feltet, arealet du male per time øker. Finne ut omtrent hvor lenge prosjektet skal ta deg og multiplisere denne tidsestimat av hvor mye per time du ønsker å gjøre på jobben.

5 Send anslaget for jobben i form av et eksakt tall. Hvis jobben bør ta deg 30 timer å fullføre, og du ønsker å gjøre $ 30,00 per time etter kostnaden av maling og overhead, ikke fortell hus at du lader $ 30,00 per time. I stedet beregne kostnaden av forsyninger og overhead og kombinere $ 30,00 per time i 30 timer for å komme med $ 900 pluss kostnaden av forsyninger og overhead. Dette sikrer at du fortsatt få pengene du beregnet for selv om det tar deg mindre enn beregnet. I tillegg hindrer dette deg eller hus fra å måtte holde styr på timer eller bli opprørt hvis du går over din estimerte tid.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com