Hvordan lage Inexpensive Hyller

October 8

Nesten alle hjem, enten det er en liten leilighet eller et stort hus, kunne bruke mer lagringsplass. Legge hyller er noe du kan være lurt å gjøre for å holde dine eiendeler mer organisert. Tilpassede hyller kan være kostbart, og rimelige kjøpte hyller enheter kan være av dårlig kvalitet. Det er ikke vanskelig å lage rimelige hyller med materialer fra din lokale Oppussing sentrum.

Bruksanvisning

Hvordan lage Inexpensive Hyller

1 Har lumberyard kutte både 1-tommer med 8-tommers og en-tommers med 4-tommers plater til den lengden du foretrekker for din hyller. Velg en lengde over 16 inches for enkel opphenging. Kutt begge trelast bredder til samme lengde. Pine er billig, eller du kan velge bedre kvalitet trelast hvis budsjettet tillater.

2 Sand 1-tommers med 4-tommers plater og en-tommer med 8-tommers plater. Bruk tre kitt for å fylle noen store knuter i skogen.

3 Maling eller beis alle overflater av hvert bord. La det tørke helt. Påfør en polyuretan sealer hvis ønskelig.

4 Stand 1-tommer med 8-tommers bord på en langside. Plasser en en-tommers med 4-tommers bord langs den gjenværende lengdekant vinkelrett på den bredere bord. Skru sammen med 1-tommers treskruer.

5 Bruk en stud finder for å finne stenderne i veggen. Markere posisjonen til den ferdige hylle på veggen, ved hjelp av et nivå for å være sikker på at sokkelen er riktig plassert. Skru sokkelen på plass, skru gjennom en-tommers med 4-tommers bord og inn i veggen stenderne.

Hint

  • Legg molding eller trimme for å gjøre din billige hyllene ser dyrere.
  • Bruk resirkulert trelast å gjøre dette enkelt prosjekt enda mer billig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com