Hvordan konverterer jeg trenger en Swamp Cooler Shaft Into Skylight?

November 7

Hvordan konverterer jeg trenger en Swamp Cooler Shaft Into Skylight?


Når du fjerner en swap kjøligere fra taket av et hjem, kan hullet skapt av kjøligere sted konvertere til et fungerende takvindu. En sump kjøligere sitter på taket av hjemmet og krever et tilgangspunkt gjennom taket for å sirkulere luften inn i hjemmet. Takvinduer kjøre fra taket og strekker seg gjennom loftet og taket for å bringe naturlig lys inn i hjemmet. Etter å ha fjernet en sump kjøligere, kan tilgangspunktet i taket konvertere til et takvindu for å legge til lys og varme inn i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Fjern sump kjøligere fra taket av huset, forlater duct-arbeid på plass.

2 Line innsiden av hullet etterlatt av sump kjøligere med tak tjære for å skape en barriere mellom taket og blinkende og for å sikre Tetthet aspekter forblir intakt.

3 Sett den blinkende inn i hullet i taket og fest på plass med spiker.

4 Fest taket takvindu kuppel som blinker ved å klikke det på plass eller sikre det med de medfølgende spiker eller skruer.

5 Inne i hjemmet, fjerne ventilen fra taket som kobles til duct-arbeidet direkte under glasskuppelen.

6 Sett taket takvindu kuppel inn i ventilen plassering og feste til kanal og eksisterende ligaen med de medfølgende skruene.

Hint

  • Kjøpe et tak kuppel som er så nær som mulig til størrelsen av taket utløp for lette konverteringsprosessen.
  • Før du installerer takvindu kuppel, inspisere hull igjen av myr kjøligere for tegn på råte eller fordreining som trenger reparasjon.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com