Hvordan holde Grass Out of Rocks

October 3

Rock og grus mulch gir et permanent alternativ for bunndekke i tomme landskapsområder eller de som inneholder faste planter, for eksempel trær og busker. Steinene vanligvis er spredt over landskaps stoff eller plast, som hindrer gress og ugress fra vokser i mulch. Nærliggende plenen kan foregripe på rock dekket områder, særlig ettersom stoffet eller plast begynner å bli dårligere som det aldre. Holde gresset ut krever en barriere så røttene ikke kan reise inn i bergområder.

Bruksanvisning

1 Trykk på en flate kanter spade 4 inches i jorden, holder bladet av spade parallelt med steinene. Gjøre kutt som nær bergarter som mulig.

2 Lag en andre kutt med spade parallelt med den første, men 2 inches i plenen området. Løfte ut jorden mellom de to kutt, danner en 2-tommers bred, 4-tommers dyp grøft.

3 Plasser fjernet jord på en presenning eller i en trillebår. Fortsett å grave grøften rundt omkretsen av rock området.

4 Set metall, tre eller vinyl kanter i grøften. Bruk 6-tommers kanter så de 2 øverste inches er over jord nivå.

5 Bli med endene av to strimler av kanter sammen med en kobling stripe. To primære typer koplinger er tilgjengelige: En glir over de to ender, som sikrer dem sammen; den andre består av en stang som passer inn i den rullet toppen av kanter, slik at du kan passe de to delene sammen.

6 Fyll grøften igjen med den fjernede jord. Tamp jorda godt ned slik at kanter ikke skifte. Den to-tommers leppe på de kanter holder steinene på plass og hindrer at gresset i å vokse over toppen og inn i fjellet seng.

Hint

  • Bruk en glyfosat eller lignende ugressmiddel spray for å drepe noen gress som allerede har overtatt på rock seng. Spray det bare på problemet gress, som herbicidet dreper noen plante det kommer i kontakt med.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com