Slik installerer hjørneskap

August 14

Installering av vanlige veggskap som ikke ligger an mot hverandre i et hjørne vanligvis den beste strategien, som det blir vanskelig å komme til hjørne gjennom skapet. Spesielle vegghjørneskap er en mye bedre løsning. Men den dypeste delen av et hjørneskap er nesten det dobbelte av den vanlige veggskap, noe som gjør dem litt vanskeligere å installere.

Bruksanvisning

1 Mål opp fra gulvet i hjørnet der du installerer skapet på veggen. Lag et merke på 54 inches. Plasser vater på mark. Tegn et nivå linje på begge veggene som utgjør hjørnet.

2 Finn stenderne i veggen med en stud finder, eller trykk lett med en hammer før høre høre en solid-klingende spot. Kjør skruer i stenderne på nivå linje, ved hjelp av drill og skrutrekker bit. La skruene stikker ut litt.

3 Plasser hjørneskap på veggen og la den hvile på skruene. Sjekk endene av kabinettet for å være sikker på at det er flush mot begge veggene. Bruk mellomlegg hvis det er nødvendig for å holde kabinettet fra gynge eller flytting.

4 Fest skapet. Finn spikerslag inne i skapet og kjøre en 2 1/2-tommers gips skrue inn i en stud så nær hjørnet av skapet som mulig. Plasser nivået på forsiden av kabinettet for å være sikker på at det er i lodd. Juster skapets stilling om nødvendig.

5 Fullfør sikre hjørneskapet med 2 1/2-tommers gips skruer, i så mange pigger som mulig. Kjør to skruer per stud - en nær toppen av kabinettet og en nær bunnen.

Hint

  • Hvis en annen person er tilgjengelig for å hjelpe, be ham om å holde hjørneskapet på plass mens du fester den til veggen.
  • Fjerne dørene fra skap reduserer vekten, noe som gjør dem enklere å installere.
  • Ikke la elektroverktøy uten tilsyn i nærvær av barn.
  • Ikke la barn stå under hjørneskapet mens det blir installert.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com