Hvordan bygge en Pergola Forankret til en vegg

August 20

Hvordan bygge en Pergola Forankret til en vegg


Utbyggere ofte feste pergolaer, patio dekker og markiser til vegger via horisontale støtteplater som kalles regnskapsbøker. Hvis hovedbok støtter en tung belastning, for eksempel en pergola ramme, utbyggere forankre hovedbok til studs under veggens kledning. For å nøyaktig bestemme studs 'avstander fra ytterveggen hjørne, trekke fra tykkelsen på noen tapeter fra piggene' mellomrom. Hvis du glemmer å trekke fra tykkelsen på veggkledning, vil dine mål ende opp kort av stenderne.

Bruksanvisning

1 Strekk målebåndet over veggen. Marker bredden mellom pergola innlegg på bakken ved siden av veggen. Sett målebåndet er tang mot veggen. Juster tang med en av innlegget merkene. Strekk tapen fra veggen til ønsket posisjon på utsiden ansiktet i innlegget.

2 Merk av plasseringen av stillingens utenfor ansiktet på terrassen skive med en blyant. Flytt tang til de resterende mark mot veggen, strekke båndet til en tilsvarende avstand og merk plasseringen av det motsatte stillingens utenfor ansiktet. Strekk en stram krittstrek mellom et tilsvarende sett med merker og knipse strengen til å legge ut en krittstrek som går vinkelrett fra veggen til den ytre mark. Opprett en lignende linje mellom de gjenværende merkene.

3 Strekk krittstrek mellom merkene som representerer innleggets utvendige flater; i denne stilling krittstrek er parallelt med veggen. Smekk strengen for å skape en linje som løper vinkelrett mellom endene av linjene som strekker seg utover fra veggen. Juster en byggmester torget med vinkelrett skjæringspunktet mellom to linjer.

4 Sjekk linjene for firkantet, noe som betyr bruke 90 graders vinkel av byggmester Plassen for å fastslå at linjene møtes i en 90 graders vinkel. Sjekk alle hjørner av layout for firkantet og endre målinger eller kritt linjer for å fikse feil. Velg parentes i henhold til størrelsen på Pergola innlegg. Små pergolaer vanligvis krever 4-by-4 innlegg. Pergolaer med bred stråle spenn og store bjelker krever tykkere innlegg, for eksempel 6-by-6 innlegg. Rett legg basisbrak med linjene som representerer de ytre og sideflatene av innleggene. Marker plasseringen av brak 'anker hull på skive.

5 Monter en mur litt å bore, sette drill til hammer innstillingen og fødte anker hull gjennom hvert anker hull mark. Rett brakettene med hullene og sette et anker gjennom braketten i hvert hull. Plasser en skive og mutter på hver anker. Pound ankrene med en hammer for å feste ankrene til skive. Trekk til ankere 'nøtter med en skiftenøkkel for å feste brakettene til skive.

6 Fest et tre litt til bore og sette boret til sjåføren innstillingen. Transkribere plasseringen av innlegget basisbrakskru eller boltehullene på bunnen av innleggene. Pre-bore skrue eller boltehull gjennom innlegg og heise innleggene i parentes. Monter en driver litt eller mutter driver å bore. Fest innlegg til brakettene med lag skruer og drill eller med bolter og en skiftenøkkel.

7 Velg post cap parentes i henhold til størrelsen dine innlegg og bjelker. De øverste deler av legg cap brak passe Pergola bjelker og bunnpartiene glir over pergola poster. Bjelke størrelse varierer i henhold til den vekt som strålen må støtte, slik som antall og størrelse av bjelkelag, og strålens span. For eksempel 4-by-4 bjelker er ofte egnet for små prosjekter med korte spenn. Rådfør deg med en span bord, arkitekt eller entreprenør til å bestemme tillatte strålen span og egnet bjelke størrelse.

8 Transkriber posisjonen innlegget cap brakskru eller boltehullene på toppen av stolpene med en blyant. Pre-drill skrue eller bolt hull med drill og sikre etter cap brakettene til stolpene med skruer eller bolter. Transkriber etter cap brak 'øvre skrue eller boltehullene på strålen og pre-bore hull med drill. Sett strålen i hodebrak 'saler og sikre strålen til brakettene med skruer eller bolter.

9 strekke et linjenivå i begge ender av bjelken til veggen. Nivå linjenivå og merk strålen vertikale på veggen ansikt. Strekk en krittstrek mellom merkene som representerer strålen posisjon og snap en krittstrek mellom merkene. Hvis Pergola bjelkene sitte oppå bjelken, representerer denne linjen hovedbok nederste kant. Hvis bjelkene koble til strålen indre ansikt, representerer linjen hovedbok øverste kant.

10 Kjør en stud finder langs indre ansiktet av veggen og merk plasseringen av minst to tilstøtende stendere med en blyant. Mål avstanden mellom stenderne for å bestemme veggens stenderavstand. Stud finnerne sjelden arbeid gjennom stukkatur; bestemme avstand fra bygningens interiør. Gå tilbake til yttervegg. Latch et målebånd til veggen hjørne. Juster målebåndet høyde med Ledger er krittstrek og strekke tapen over veggen.

11 Tykkelsen av veggens ytterkledning og vindsperre øker avstand fra veggens hjørne til den første veggtverrliggeren. Siden du måler fra veggen hjørne for å markere studs, må du legge til tykkelsen på vindsperre og kledning til din avstand måling. Konvensjonell vindsperre er 1/2 tommers tykke. Felles utvendig ytterkledning, slik som stukkatur, er ca 1 tomme tykk. Tre ytterkledning varierer fra 1/2 tommers til 3/4 tykke eller mer. Legg tykkelsen av vindsperre og ytterkledning til din avstand måling. Bruk resultatet av denne beregningen for å markere plasseringen av underliggende veggen stenderne langs Ledger er krittstrek.

12 Velg tømmer for finans. Lengden av hovedbok lik span av pergola rammens bjelke, finans bredde vanligvis overstiger bredden av bjelkene som den støtter og hovedbok tykkelse er omtrent 1 1/2 inches. Kutt hovedbok i lengde med en sirkelsag; hovedbok lengde er lik lengden av bjelken. Juster hovedbok med sin krittstrek og fest den til veggens stendere med hylseskruer.

13 Velg bjelke trelast og tilsvarende bjelke opphengsbrakettene. Bjelke størrelse varierer span og last. For eksempel, korte spenn som ikke støtter taktekking materialer krever ofte to-by-fire bjelkene. Rådfør deg med en span bord, arkitekt eller entreprenør til å bestemme tillatte bjelke spenn og egnet bjelke størrelse.

14 Fest bjelkekleshengere til hovedbok med bjelke henger spiker og en hammer. Typisk bjelkeavstand er 16 eller 24 inches på midten. Mark lignende bjelkeavstand på bjelken. Cut bjelkene fra framing trelast, satt bjelkene i kleshengere og justere den løse enden av bjelkene med merkene på bjelken. Fest bjelkene til kleshengere med hengeren negler og til bjelken med innramming negler.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com