Carbide Bits Vs. High Speed ​​Steel

August 25

Borekroner er sylindriske verktøy plassert i øvelser for å lage hull. Spinne boret borer hull i alt fra metall til tre, plast og syntetiske og hybrid materialer. Tallrike typer av borekroner eksisterer, inkludert karbid og høy hastighet stål. Forskjellene mellom HM og høy hastighet stål biter ligge i kvalitetene deres materiale, noe som gjør hver passer perfekt til ulike bruksområder.

Carbide Bits

Carbide borkroner er laget av karbid, et materiale som består av karbon og ett eller flere tungmetaller. Wolfram er den mest brukte tung metallkomponent av karbid bits. Ulike typer av karbid biter eksisterer, inkludert de som består helt av karbid og de med karbid tips. Hardmetall biter er laget av et materiale slik som stål og tippet med karbid. Ifølge Industrial Tool skarphet, Hardmetall biter er mer holdbare og rimeligere enn biter laget helt fra karbid.

High Speed ​​Steel Bits

High Speed ​​Steel borekroner inneholde en spesielt hard og slitesterk type stål designet for tunge boreprogrammer. Ulike grader av høy hastighet stål eksisterer. Disse karakterer identifisere tyngde av stål type som benyttes i borkronen og dens sprøhet. Materialene som brukes i HSS stålbiter oppviser en sterk motstand mot slitasje. Således HSS bits vare betydelig lengre enn de som er laget av materialer som for eksempel karbonstål og rustfritt stål.

Kvaliteter

Carbide bits vise motstand mot høye temperaturer enn HSS biter, spesielt viktig i øvelser som roterer i ekstremt høye hastigheter og genererer store varmen. Ifølge et faktaark utgitt av Universitetet i Idaho, kan karbid biter trygt kjøre to til tre ganger raskere enn HSS biter. Men karbid biter er mer sprø enn HSS biter. Hvis en karbid bit kommer i kontakt med en uventet hardt materiale, det raskt og enkelt chips. Mens både HSS og karbid bevise langvarig, HSS vanligvis varer lenger.

applikasjoner

Kvaliteter av borekroner å avgjøre søknaden. Høyhastighets evne karbid og karbid tippet biter gjør dem egnet til tidskritiske operasjoner som industriell boring. Den relativt høye kostnaden for disse bitene kan sette dem ut av prisklasse av tilfeldige verktøy eiere. Høy hastighet stål biter fungere godt sammen med andre metaller, samt tre og plast. Carbide biter fungere godt med plast, metall eller tre, selv om produsentene vanligvis designe hardhet av disse bitene for et bestemt program. For eksempel kan en karbid bit utformet for trebearbeiding chip eller knuses hvis det kommer i kontakt med metall.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com