Ting å stoppe folk fra å komme inn huset ditt Windows

October 24

Ting å stoppe folk fra å komme inn huset ditt Windows


Etter inngangsdører, vinduer er den nest mest sårbare hjem oppføring peker innbruddstyver målet. Ifølge Bureau of Justice Statistics, 15,6 millioner eiendom forbrytelser skjedde i 2009. Windows nær bakken, slik som de i kjelleren og første etasje nivåer, er den mest tilgjengelige. Øvre nivå terrasse og veranda vinduer følge. Innbruddstyver kan få tilgang gjennom oppe vinduene ved å klatre et tre eller ved hjelp av en stige lagret utenfor. Identifisere og sikre de mest utsatte vinduene hjelper hindre uønsket tilgang.

Electronic Monitoring System

Abonnements elektroniske hjem overvåkingssystemer installert og vedlikeholdt av et vaktselskap er effektive vindu oppføring avskrekking. Sensorer i hele huset er koblet til et kontrollpanel som fungerer som en datamaskin. Hvis sensorene oppdager et problem, de varsle kontrollpanelet. Kontrollpanelet slår et alarm sted hvor noen varsler politiet. Huseiere aktivere og deaktivere systemet ved å trykke en sikkerhetskode i en veggmontert tastatur.

Telefon alarmdetektor

En telefon alarmdetektor er en telefon programmert til å gjenkjenne noen forsøker å åpne et vindu. Telefonen alarmdetektor fungerer opp til 30 fot unna telefonens sokkel. Hvis telefonen systemet registrerer aktivitet, vil det slå et forhåndsprogrammert nummer. Hvis nummeret er programmert er din celle eller kontornummer, kan samtalen du lytte til hva som skjer på ditt hjem lokalene før du tar initiativet.

magnetiske Kontakt

Magnetiske kontakter kommer i to deler. En del av kontakten er bryteren, som er installert i vinduet. Den andre delen inneholder en magnet, som er plassert i vinduet selv. Enhver forstyrrelse mellom bryteren og magnet avgir en alarm.

Akustiske og Shock Glass Break Sensorer

Akustiske glass-break sensorer lytte til lyden av glass som knuses i et vindu. Sensorene er montert i tak eller på vegg i nærheten av vinduene. Shock glass-break detektorer er festet til vinduet og følelse bryte glass vibrasjoner. Begge detektorer er trådløs og avgir en alarm.

Ekstra sikkerhetsalternativer

Andre sikkerhetsenheter for å hindre folk fra å komme inn i hus gjennom vinduene inkluderer vindus klemmer som ikke vil tillate vinduer skal åpnes. Innbruddstyv barer godkjent av brannvesenet kan plasseres over vinduene. Gulvmatte detektorer plassert ute under terrassen, veranda og terrasse vinduer lyde en alarm når de oppdager vekt eller trykk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com