Slik installerer en rullestein Innkjørsel

October 9

Slik installerer en rullestein Innkjørsel


Pebbles bringe tekstur og eleganse til en innkjørsel. Deres glatt overflate og runde formen myke vinkler og rette linjer i et verksted, samtidig som det gir en sterk, slitesterk overflate. Installere en steinflate er et todelt prosjekt som krever å helle en betongplate, og seeding overflaten med småstein. Gjør-det-selv bør samle et lite team av hjelpere for å hjelpe til med hell så skive er riktig manipulert før den begynner å stivne.

Bruksanvisning

1 Sett tre pinnene i de fire hjørnene av oppkjørselen området og hver fjerde føtter langs sidene. Mål bredden ved hjelp av målebånd og justere avstanden så oppkjørselen er minst 10 fot for en bil, og 14 fot hvis oppkjørselen kurver. Knyt en lang hvit hyssing rundt toppen av hver pinne for å lage en disposisjon.

2 Legg ned en presenning til side av nettstedet. Grave ut gress og matjord med en spade, og dumpe det på presenning for å fylle lave flekker av verftet. Fjern 12 inches av matjord, og deretter starte på slutten nærmest huset og grave ned 1/8 tommers mer for hver fot lengde mot gaten for å lage en glatt og jevn drenering skråning.

3 Trykk på en vibrerende komprimerings over jordgulvet for å gjøre subbase så stabil som mulig.

4 Spre to 4-tommers lag av samlet over området, komprimering det ned mellom begge lag.

5 Hammer trepinner hver åtte føtter rundt de indre veggene i stedet frem til toppen av hver stav er omtrent en tomme over bakkenivå. Lay 2-by-6-tommers boards på sine sider mot innsatsen for å ramme oppkjørselen. Brakett styrene sammen ende-til-ende med en drill og skruer. Bor en skrue gjennom innsatsen i styrene for å sikre dem på plass.

6 Mix betong i en betongblander. ved hjelp av betongblanding og den foreskrevne mengde vann. Hell den tykke, batter-lignende blanding over området til det fyller rammen boards. Dra en lang metall screed bord over overflaten, beveger seg sakte ned lengden av området for å presse overflødig til lave flekker slik at betongen er nivå. Bruk en nal over overflaten for å glatte over linjene igjen av påstøpen styret. Vent ca to timer for betong til firmaet opp.

7 Bruk en langskaftet spade til å skvette småstein over betongen. Spre dem jevnt med en myk kost, og trykk småstein inn i betongen med en ren, flat bord. Vent en time for småstein for å sette i dekket.

8 Skyv et tynt lag av sement lim over toppen av småstein med myk kost. Fjerne akkurat nok sement til at den øverste overflate av hver stein. Slangen av den løse sement og dekke innkjørsel med pustende stoff for ca en uke.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com