Skifte dører med franske dører

August 23

Skifte dører med franske dører

Installasjon

Skifte dører med franske dører åpner opp utenfor plass til å stue inne i hjemmet. De fleste franske dør installasjoner krever minst 2 personer. Franske dører er vanligvis kjøpt eller levert pre-hung, som betyr at dørene er allerede montert og bare trenger å monteres inn i åpningen. Når rammen er montert og sikret, må man forsegle karmen til veggen, i hvilken den er festet. Dette vil beskytte din innendørs boareal fra utsiden elementer.

typer

Franske dører hengslene på utsiden av to paneler, med et identisk system på den motsatte side. Den midterste panelene svinge inn eller ut. Det er to populære typer utvendig franske dører, tre og vinyl. Moderne tre-innrammet franske dører vanligvis ikke vil sprekke eller krympe. De må males, og et nytt strøk med maling eller beis vil være nødvendig over tid. Vinyl dører er veldig holdbare. De er enkle å rengjøre og krever mye mindre vedlikehold enn tre dører.

Fordeler

Franske dører bidra til å spare energi og spare penger på strømregningen. Franske dører i dag har dobbel- og trippel-panelet belagt glass. Tetningslister langs bunnen av døren ytterligere beskytter mot vær og vind (terrassedører har ingen tetningslister).

En annen fordel med franske dører er økt sikkerhet. Vinduene er spesielt laminert med glass lik den som finnes i frontruter. Vinduene kan ta opptil 30 streiker et balltre før et hull er opprettet.

ulemper

Franske dører svinge inn og dermed ta opp levende plass innendørs. Hvis du velger franske dører som svinger ut, vil de hindre din hjem sikkerhet, fordi låsemekanismen er utsatt. Franske dører også ikke har skjermer, så hvis du lar dørene åpne, det er ingen barriere mellom innendørs og elementene utenfor.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com