Hvordan Skyll en vannvarmer

November 27

Hvordan Skyll en vannvarmer


Flushing varmtvannsberederen er en enkel gjør-det-selv prosjekt som kan gjøres uten hjelp av en profesjonell. Mineralforekomster bygge opp i varmtvannsberederen forårsaker den til å kjøre mindre effektivt. Skyll varmtvannsbereder en gang i året for å forlenge levetiden.

Bruksanvisning

1 Lag et notat om hva temperaturen er satt på på propan eller naturgass varmtvannsberedere før du slår temperaturen til innstillingen "Pilot". Finn bryter for varmtvannsberederen og slå den av, hvis den er elektrisk.

2 Fest en hageslange til draincock, på bunnen av varmtvannsberederen. Den draincock ser ut som en rund ring med et hull i midten. Forlenge slangen til et område hvor vann kan spyles en sikker måte, slik som en innkjørsel eller et avløp.

3 Åpne draincock og la renne ut. Vannet vil være under vanlig husholdnings press når det kommer ut, så vær forsiktig. Hvis berederen er flere år gammel, kunne draincock bryte lett og være vanskelig å åpne.

4 Skyll varmtvannsbereder i 5 minutter, og deretter fylle en bøtte med vann som fortsatt spyle ut. La vannet stå i ro i 1 minutt for å se om noen sediment er i vannet. Hvis det er sedimenter i vannet, skyll varmtvannsberederen igjen, inntil vannet er helt fri for sediment.

5 Lukk draincock og ta av hageslangen. Vent til ovnen fylles med vann, og deretter slå på effektbryter for elektriske varmtvannsberedere eller stille inn ønsket temperatur på en gass eller propan varmtvannsbereder. Tillat flere minutter for varmtvannsberederen til å kjøre før du bruker varmt vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com