Hva er Ferns brukes til?

November 27

Hva er Ferns brukes til?


Bregner er karakteristiske utseende planter med mange blad stilker som vokser fra en sentral base. Langs stilkene vokser hundrevis av "brosjyrer", med noen arter videre delt inn i mange subleafs kalt "pinnules." Avhengig av art, disse blader vokse til 12 fot lang, som på trebregner, eller bare 1/16 tommer lang, som på mygg bregner. Bregner har en rekke bruksområder.

Gartner

Bregner foretrekker et fuktig miljø i lys eller moderat skygge. De har få skadedyr og sykdommer. Fern arter tilpasse seg ulike forhold med noen varianter som foretrekker tørre, steinete steder og andre blomstrende i våte, myrlendt forhold. Du kan finne mer enn 500 typer bregner i amerikansk landskap. Noen typer gi grønt selv om vinteren.

innendørs Garde

Bregner kan trives i dårlig lys, så å bruke dem i innendørs områder er et naturlig valg. De gir visuell effekt med sterke farger, spennende strukturer og et bredt utvalg av blad former. En nordvendt vindu som gir filtrert lys er ideelt for bregner. De trenger rikelig med fuktighet, som du kan gi ved å plassere pottene på en hevet seng av småstein over et brett med vann. Romtemperaturer bør ligge mellom 68 og 72 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 62-65 F om natten. Unngå å bruke plantevernmidler som kan skade bregne planter. I stedet, håndplukker insekter eller løsne dem med en spray av vann.

blomsterarrangement

Den botaniske strukturen av bregner gjør dem en god kandidat for tillegg til blomsterdekorasjoner. De mange minutt brosjyrer kontrast til lange stilker og prangende oppblomstringer av mange typer blomster. Blomsterbutikker bruker ofte Boston bregner, lær-blad bregner, asparges bregner og andre til å gi grønt i bryllup buketter.

Mat

Foruten sin attraktive løvverk, noen bregner er spiselig også. Den strutseving sin fiddlehead bladene samles tidlig på våren når de er møre. Fjern de harde, papery skalaer og ender av stilkene, da salt og damp til de er møre, vanligvis mindre enn en time. Hell av vannet og server med smør, olje eller en fløtesaus for en interessant, naturlig parabolen.

Medisin

Bregner har vært brukt siden tidlige tider for helbredelse. Oljen ekstraheres fra rotstokker av den mannlige bregne brukes som en vermifuge mot bendelorm og til å helbrede sår, ifølge den botaniske nettstedet. Blader og jordstengler av maidenhair fern brukes for hoste, astma og pleuritt. Konge bregne brukes som en helbredende plaster for blåmerker, gulsott, benbrudd og tarmproblemer. Alltid konsultere legen din før du bruker planter til medisinske formål.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com