Slik installerer Undergulv

October 14

Installere gulvet av en bolig er en viktig del av den generelle kvaliteten på et hjem konstruksjon. Som underliggende støtte for veggene i hjemmet til de ferdige gulvmaterialer, riktig installasjon av undergulvet eliminerer mange av de problemene som er oppstått ved søknad ferdige gulvmaterialer enn substandard subflooring installasjoner. Med riktige forberedelser, undergulv er relativt enkle å installere og gir et solid fundament for resten av hjemmet.

Bruksanvisning

gulvet Installasjon

1 Velg et sted å begynne og sette opp verktøy for jobben. Når du installerer subflooring kan du begynne når som helst hjørne av hjemmet. Noen individer foretrekker å begynne bort fra kryssfiner stabelen, velger å jobbe mot tre, slik at avstanden er kortere som i dag bærer. Dette bidrar til å redusere tretthet.

2 Begynn med en full ark med kryssfiner. Plasser kryssfiner på gulvbjelkene og stille opp de utvendige kantene flush med utsiden av hjemmet gulv system. Nail gulvet ved hjelp av framing nailer og åtte-penny negler hver sjette inches langs ytre kant.

3 Stå på kryssfiner og har en hjelper flytte bjelkene som du spikeren kryssfiner langs indre langsiden. Før hver spiker, har hjelperen skyv eller trekk i hver etasje bjelke til du kan spikre bjelke på 16 inches på midten. Nail langs hver bjelke hver 12 inches.

4 Nail langs kort indre kanten av kryssfiner Plassere negler seks inches hverandre.

5 Ta en ekstra ark og fortsette rad. Pass på at kanten av den lange utsiden av kryssfiner forblir flush på utsiden av hjemmet gulv system. Husk å spikre hver sjette inches langs den ytre lengde og bredde av kryssfiner.

6 Nail hver bjelke 16 inches på midten og langs hver bjelke noensinne 12 inches. Gjenta prosessen til slutten av den første kjøring av undergulvet.

Den andre raden av undergulv

7 Lett spikre flere åtte-penny spiker inn i gulvbjelkene for å forlate en ekspansjonsfuge mellom radene av gulvet. Ikke plasser neglene for dypt, så neglene vil bli fjernet.

8 Skjær et ark med kryssfiner i to langs bredden. Plasser klippekanten på utsiden kanten av hjemmet for å sikre en fabrikk kanten der hvert stykke kryssfiner møter. Nail styret på samme måte som før; seks inches langs kort ytterkantene og tolv inches langs hver gulvbjelkene satt 16 inches på midten.

9 Begynn den første hele ark med rad to, ved hjelp av en full ark med kryssfiner. Sikre negler mellom den første og andre rad for å tilveiebringe ekspansjonsgapet. Nail hver kant og bjelkene som før. Fortsett raden til enden av gulvet systemet.

10 Fortsett å rave hver rad som du avanserer på tvers av gulvbjelkene.

Hint

  • Kjør aldri gulv lang måter med bjelke. Alltid krysse bjelkene med ark med kryssfiner. Prøv alltid å bruke et stykke kryssfiner som spenner over flere bjelker, aldri bare fra den ene til den andre hvis det er mulig
  • Subflooring er den viktigste tillegg til annet enn det grunnlaget som hjemme hviler hjemme. Hvis du er ubehagelig å gjøre byggeprosjekter av denne skalaen, ta kontakt med en bygning profesjonell.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com