Typer av lekeplassutstyr

October 7

Typer av lekeplassutstyr


Bolig og kommersielle lekeapparater er lik i stil og struktur. De trekk system brikker kan være laget av tre eller plast, eller de kan være en kombinasjon av de to. Metal lekeapparater er stort sett en ting fra fortiden. Nyere stykker er belagt med en sikkerhet som dekker for å forhindre overoppheting og brenning barna når de kommer i kontakt med den. Tradisjonelt utstyr har utviklet seg i stil og design, og tilbyr flere muligheter enn noensinne når det kommer til å spille.

Klatrestativ

Monkey barer kan fortsatt bli funnet i lokale parker, men nyere versjoner av hengende utstyr tar over lekeplassen. Swinging barer i stedet for fast-in-place stiler blir stadig mer populært. Bevegelsen av bar tilbyr en utfordring som barnet planer om hvordan å svinge fra en bar til den neste. Andre populære hengende barer eller ringer dannes i ulike former og stiler, og tilbyr kompleksitet og ferdighet-bygningen muligheter for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Sandbox

Sandkassen har et barn en mulighet til å grave, design og bygge. Små bærbare hevet plastsandkasser kan plasseres på verandaer og terrasser. Wooden sandkasser kan bygges i standard kvadratiske eller rektangulære former, men de kan også bli bygget i form av et piratskip eller bil. Butikk-kjøpte sandkasser er ofte laget av plast, og kan være formet som skilpadder og delfiner. Lastebiler, biler, spader, bøtter og sikter tilbyr massevis av sand leke eventyr.

klatre~~POS=TRUNC

Klatrestativ har utviklet seg gjennom årene fra grunnleggende kupler til strukturer formet som sommerfugllarver, dinosaurer eller geometriske konfigurasjoner. Klatrenett la fantasien til å løpe løpsk når barn later til å være pirater eller spioner. Plastbergvegger og avsatser bygge styrke og ferdigheter i analytisk resonnement. Disse strukturene vil oppmuntre barn til å ha opplevelser mens klatring i et trygt miljø.

Husker og sklier

Husker og sklier er tradisjonelle stifter av lekeplassen. Sikkerhets svinger la yngre barn som skal festes eller løftes på plass. Tau og dekk svinger blir stadig mer populære, og kan legge til spille strukturer eller kan henge fritt fra et tre. Plast lysbilder ikke holder varmen like stål lysbilder, og er tilgjengelig som tilleggsprogrammer til hjemmelekeapparater eller kommersielt utstyr. Buet lysbilder som vri og blir toppet av tunneler er også populært.

balanse Utstyr

Utstyr som fremmer balanse vil hjelpe et barn å forbedre sin fysiske behendighet. Stepping steiner som øker og nedgang i høyden vil utfordre barnets balanse og romlig bevissthet. Balanse bjelker i ulike høyder er en annen måte for barnet å lære disse ferdighetene. Doble tau koblet til to poler, en tau like ved bakken og den andre tau strukket ca tre fot høyere, vil tillate barnet å balansere på nedre tauet, mens du holder den øvre tau.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com