Oppdra et tak til slutt en Attic

September 7

Oppdra et tak til slutt en Attic


Et loft plass kan være et fristende sted for ombygging til ferdig boareal, men lav takhøyde kan være en avskrekkende. Spesielt i eldre boliger, loft er ofte så lav at du bare kan stå opp i dem langs ryggen linjene, hvis i det hele tatt. Heving av taket er en effektiv, men kostbar løsning på dette problemet. Hvis du har en full størrelse loft kan heve taket øke boareal i hjemmet ditt med opptil femti prosent.

Bruksanvisning

En stripe alle av helvetesild ut av taket.

2 Fjern bekledningen som dekker sperrene. Hvis du gjør dette nøye ved å trekke opp neglene eller skru ut skruene, kan du være i stand til å gjenbruke bekledningen.

3 Merk sperrene ved å nummerere dem og merke deres plassering, med en blyant. Hvis du bare heve taket og ikke endre sin utforming eller konfigurasjon, kan du montere sperrene på toppen av den nye, større vegg.

4 Bygg murer rundt omkretsen av huset, utvide høyden på eksisterende vegger. Disse kan enten være kne vegger, noe som vil øke høyden på loftet, men la noen skjeve vegger, eller full-size vegger, noe som vil skape rette sider rom.

5 Installer utforming for taket over de nye veggene. Fest gulv vindsperre på denne framing å lage et tak for det nye gulvet og lage arbeidsflate for remontering taket.

6 Flytt sperrene som du lagret opp til det nye gulvet som du omsluttet. Sett sammen sperrene på samme måte som de var, men på det nye nivå. Fest vindsperre til randen.

7 Dekk taktekking bordtaket med et egnet taktekking materiale som helvetesild eller metall taktekking.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com