Hvordan Grow Cinnamon

September 3

Kanel trær er evergreens som vokser opp til 50 fot høy, og barken brukes som et krydder med samme navn. Det er innfødt til Sør-India og Sri Lanka, men ble dyrket i Kina mer enn 4000 år siden. I dag er det også dyrkes kommersielt i Brasil, Java, Madagaskar, Vietnam, Vestindia og Zanzibar. Her er hvordan å vokse kanel.

Bruksanvisning

1 Gi sol til delvis skygge for kanel trær. Vann moderat gjennom året, men ikke over vann.

2 Beskytt treet fra harde fryser og langvarig kjølig vær. En kanel treet kan overleve korte milde fryser.

3 Dyrke Cinnamomum verum eller Cinnamomum zeylanicum for den høyeste kvalitet av kanel. Disse trærne er dyrket i tre år og deretter beskjæres hvert annet år. Røttene vil sende opp et dusin eller så skyter kalt busking som bør få lov til å vokse i ett år.

4 Kutt skuddene og fjerne løv og kvister. Strip skuddene deres bark under regntiden når det er lettest å jobbe med. Beat skuddene å myke den indre bark. Fjern de indre 0,5 mm av bark i en fullstendig strimmel fra den ytre treaktig parti.

5 La den indre bark til å tørke så det vil krølle i lange ruller kalles pigger. Pigger kan deretter kuttet i 5 til 10 cm strimler for salg. Kanel er en av de få krydder som ikke krever utvinning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com