Hvordan jeg brettet opp glassvinduer for Hurricanes?

May 14Beredskap er din beste forsvaret mot en orkan. I tillegg til å vite rømningsveier og ha en katastrofe forsyning kit, må du forberede seg til å beskytte ditt hjem og eiendom. Orkaner kan forårsake katastrofal skade med vinder som strekker seg fra 74 miles per time til mer enn 155 miles per time. Glassdører og vinduer er lett skadet i orkaner. Fastmonterte orkan skodder er det beste alternativet, men du kan fortsatt beskytte deg selv og din familie ved ombordstigning opp glassvinduer med kryssfiner under en orkan.

Bruksanvisning

Windows med innfelt

1 Mål lengden og bredden på hvert glass vindu du har tenkt å dekke. Disse instruksjonene fungerer best på enker med en 2-tommers innfelt. Målingene bør tillate kryssfiner til å passe perfekt inne i innfelt.

2 Kutt kryssfiner i henhold til dine mål. Bruk minst 5/8 tommers utvendig kryssfiner. Mark hvilken del av kryssfiner er øverst, nederst og foran som du klippe den.

3 Skru fat bolter rundt kryssfiner. For mindre vinduer, kan du bruke en tønne bolt i midten av hver side, ca to inches fra kanten. På større vinduer, skru fat bolter ca 18 inches hverandre på hver side. Du kan også legge ved en slags håndtak for større stykker for å gjøre dem lettere å plukke opp og flytte.

4 Hold kryssfiner opp mot vinduet og markere hvor hvert fat bolt møter veggen. Ta kryssfiner ned igjen.

5 Bor et hull hvert sted du merket for fat bolt. Bruke en borkrone akkurat stor nok til sylinderen bolten slik at den passer inn i.

6 Sett finerplater sikkerhetskopiere og flytte boltene for å sørge for at alt passer. Gjør eventuelle nødvendige justeringer.

7 Vanntett panelene med et lag med lakk eller maling. Merk hver panel slik at du vet hvor det går under en orkan. Lagre dem på et tørt og kjølig sted slik at de kryssfinér ikke bøyer seg.

Windows uten Inset

8. Mål lengden og bredden av hver glassrute og legge til fire inches av overlapping for hver måling.

9 Skjær kryssfiner i henhold til dine mål. Bruk minst 5/8 tommers utvendig kryssfiner. Mark oppe, nede og foran kryssfiner, slik at du vet hvilken vei å sette det opp senere.

10 Merk stedene for bolter hver 18 inches rundt utsiden av kryssfiner, to inches fra kanten. Har noen holde kryssfiner opp til vinduet og bore et hull på hvert sted du merket. Du bør bore gjennom kryssfiner og veggen. Bor hullet dypt nok inn i veggen for å få plass til en ledelse anker. Dybden på hullet avhenger av sammensetningen av ditt hjem. Mørtel eller murstein krever en lengde anker mens betong krever en annen lengde.

11 Fjern eventuell gips eller sement ut av hullet og sette ankeret i. Hold kryssfiner tilbake opp til veggen og skru bolter i hullene. Bruke en skive på bolten for å holde panelet på plass. Etterslep bolten og anker arbeide sammen fordi ankeret utvider seg i hullet når etterslepet bolten er skrudd inn i den. Gjør eventuelle nødvendige justeringer.

12 Beskytt bordet med en vanntett overflate av lakk eller maling. Etikett som åpner styret fortsetter og sette det bort på et kjølig og tørt sted.

Hint

  • Unngå å bruke betong spiker til å feste kryssfiner fordi de kan lett bli dratt ut under en storm. Også unngå å bruke tape fordi det ikke hindrer glasset fra å bryte.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com