Hvordan Kompost Nitrogen

February 9

Kompostering er avhengig av mikroorganismer som omdanner organisk materiale til ferdig kompost, men de mikroorganismer som har sine egne behov. Opprettholde en kompost haug betyr å opprettholde organismene, og for å gjøre at du må oppgi en balanse mellom karbon og nitrogen. Disse mikroorganismer bruker karbon som brensel og bruk nitrogen for å produsere proteiner, men de trenger disse ingredienser i forskjellige nivåer. Karbon og nitrogen komposteres på samme måte, men i forskjellige mengder.

Bruksanvisning

1 Diagnose kompost problem med sifting gjennom den. Før du begynner å legge enten nitrogen eller karbon, må du vite hvilken haug trenger. Hvis det lukter ammoniakk, vet du at du har for mye nitrogen, og du må legge til karbon. Hvis det er kult og rotne sakte, kan for lite nitrogen være ditt problem.

2 Samle nitrogenrike materialer, slik som kaffegrut, gress utklipp, frukt og grønnsaker utklipp, og selv ugress.

3 Bruk en spade eller høygaffel å dekonstruere haug. Snu det øverste laget først, snu den over i en ny plassering.

4 rekonstruksjon av pelen i den nye plassering av vekslende et lag av den gamle kompost med et lag av nitrogen-rikt materiale. Dette vil fordele nitrogen gjennom pelen og arbeide oksygen inn i blandingen.

5 Bruk spade eller gaffel til å stikke hull i den rekonstruerte haug. Hullene skal være noen få inches bredt, slik at de kan gi lufting.

6 Vann tørr kompost ved hjelp av en hageslange med bare en vedlikeholdslading av vann. Sett det på toppen av haugen og vann til kompost er fuktig, men ikke våt. Det bør være fuktig å ta på, men skal ikke slippe noe vann når presset.

7 Bruk en kompost termometer til å fortelle når kompost kjøler seg ned, og snu kompost haug for å få materialet langs kantene i midten av haugen, og for å holde det varmt.

Hint

  • Kjøling og langsom nedbryting kan også være forårsaket av en mangel på å snu, for mye eller ikke nok fuktighet.
  • Mens nitrogenrike stoffer kalles ofte "grønn" stoffer, dette betyr ikke alt slikt materiale vil være grønn i fargen.
  • Hvis du kompost haug er ikke varmt, eller du tror ikke det blir varmt nok til å drepe av ugressfrø, ikke kompost ugress.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com