Hvordan Berik Jord for innendørs planter med egg Shells

February 24

Hvordan Berik Jord for innendørs planter med egg Shells


Eggeskall inneholder store mengder kalsium i form av kalsiumkarbonat. Faktisk er mesteparten av skallet - 93 prosent - består av denne forbindelse. Også til stede er nitrogen, fosfor og spormengder av andre mineraler. Sunn jord trenger disse næringsstoffene så plantene kan absorbere dem og bruke dem til drivstoff deres vekst og utvikling. Planter raskt tømme en jord av kalsium, så påfyll av dette viktige mineralet hjelper opprettholde plantehelse.

Bruksanvisning

1 Vask eggeskall i kokende vann i tre eller fire minutter til å drepe bakterier. Dette trinnet er ikke viktig når kompostering eggeskall, men siden du skal bruke disse skjellene for innendørs planter, hjelper det ekstra steget eliminere eventuelle fremtidige problemer for deg eller anlegg som kan være forårsaket av bakterier.

2 Tørk skjellene grundig. Du kan la dem på et møte for å tørke, eller plassere dem i en gassovn der varmen fra lampen akselererer tørking.

3 Mal renset, tørket skall ved hjelp av en morter, eller bare knuse dem i dine hender. Du trenger ikke å pulverisere skallene på dette punktet, bare bryte dem opp i håndterbare biter.

4 Slipp ødelagte skjell i en blender eller food prosessor for å male dem til et fint pulver.

5 riper i overflaten av anleggets jord og legge om en teskje av egg shell pulver. Rake jorda lett å jobbe pulveret inn i skitt. Du trenger ikke å jobbe den mye siden jevnlig vanning og shell bryte ned over tid vil arbeide sammen for å frigjøre kalsium inne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com