Hvordan fikse eller reparere Hull i Hardwood Flooring

June 14

Hvordan fikse eller reparere Hull i Hardwood Flooring


De fleste hull i tregulv er forårsaket av en mangel på fuktighet. Hvis luften inne i bygningen er for tørr, blir fuktigheten i treet trekkes ut, forårsaker plankene for å krympe og hullene for å danne. Omvendt plankene svelle i høy luftfuktighet og kan cup og ringvirkninger. Regulering fuktighet inne vil eliminere de fleste av disse problemene. Gaps forårsaket av dårlig installasjon er vanskeligere å fikse, som krever fjerning og flytting av noen eller alle av styrene. Gapping oppstår hvis parkettdekke er installert i svært fuktige forhold, eller hvis løvtre selv eller undergulvet har et fuktighetsinnhold over seks til åtte prosent. En gulvet kan komme opp i 10 prosent fuktighetsinnhold, eller mer, hvis en kjeller har oversvømmet eller det er vanninntrengning fra regn. I begge tilfeller vil hullene være tydelig når veden tørker ut om vinteren.

Bruksanvisning

Reparasjon Gaps forårsaket av lav luftfuktighet

1 Mål fuktigheten i rommet med et hygrometer. Hvis den registrerer mindre enn 40 til 50 prosent, må du øke luftfuktigheten.

2 Kjøp en luftfukter og heve luftfuktighet før de er i det optimale området på 40 til 50 prosent.

3 Fortsett overvåking, og opprettholde optimal fuktighet nivåer for å redusere eller eliminere hull forårsaket av tørr luft. Du kan finne at du ikke trenger å gjøre dette i løpet av den fuktige sommersesongen.

Reparasjon Gaps forårsaket av feil installasjon

4 Fjern gulvbordene ved hjelp av et tynt, flatt blad og en hammer med en spiker pull. Vær forsiktig så du ikke skader platene. Fjern neglene med tang og kast dem.

5 Flytt løvtre planker med ingen hull og feste plankene med gulv spiker (lengden avhenger av tykkelsen på gulv.)

6 refinish gulvet hvis nødvendige.

Hint

  • Hvis du mistenker at installatøren ikke klarte å kontrollere fuktighetsinnholdet i undergulvet eller hardved boards før installasjon, ikke nøl med å be om at han eller hun korrigere gapping uten ekstra kostnad.
  • Hvis problemet er med en eldre gulvet, kan det hende du må ringe på en profesjonell hvis området er for stor for deg å håndtere.
  • Bruk en fuktighetsmåler på noen nye brett du bruke til å reparere hull forårsaket av feil installasjon, for å være sikker på at deres mosture innhold ikke overstiger åtte prosent.
  • Ikke la noen fortelle deg at hullene kan bare fylles og deretter gulvet refinished. Den naturlige utvidelse og sammentrekning av løvtre løsner filler. Skruppelløse reparasjon folk vil selge deg denne løsningen og være lenge borte før feilen er tydelig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com