Hvordan lage en Boy Baseball soverom Theme

April 10

Hvordan lage en Boy Baseball soverom Theme


Baseball er en av Amerikas favoritt tidsfordriv og dette sikkert har en liten gutt. For de fleste, er det ingenting bedre enn å fange et spill på den lokale stadion og heie på favorittlaget. Hvis din lille fyren elsker baseball, vurdere følgende ideer for baseball tema soverom.

Bruksanvisning

1 Det finnes flere forskjellige ting du kan gjøre for å veggene. Først vurdere resten av rommet. Ønsker du å gjøre det føles som gjennom gutten din er på ballen parken? Hvem er hans favorittlag? Begynn med å male en vegg hvit. Neste legge ved en stor logo av favorittlaget. Du kan lage en av disse til enhver trykkeri. Bruk tapetlim til å feste den. Neste bruker virkelige liv størrelse utskrifter av flaggermus, baser, og baseballs å lage en collage. På en annen vegg, male en baseball diamant og utmark. Det kan ta litt tid, men det vil virkelig legge til rommet. For de andre veggene, finne plakater og bilder av barnets favoritt ball spillere.

2 Du kan finne sengetøy som idrett sønnen din favorittlaget på de fleste steder som selger barnesengetøy. Det finnes også mange generiske baseball sett tilgjengelig også, for i mellom vask. Alle Major League baseball nettsteder tilbyr sengetøy for ungdommer. Sjekk ut noen av nettstedene som er oppført i Resources under for sengetøy ideer.

3 Finn en Sacco som ser ut som en gigantisk baseball. Du kan også finne en kul stammen og dekorere utsiden av det med en baseball motiv for å holde alle hans flaggermus, baller og hansker. Betrakt en coat rack laget av en tre balltre til å henge på veggen. Hvis du kan finne enkle hodegjerde, kan du sette en annen logo på laget på der også.

4 Baseball formet og bat formet puter vil kle opp barnets seng. Sett en kul lampe med et balltre for stativet og skygge med baseballs på gutten din pult. Du kan også ta baseballs og få dem halvert på en lokal Oppussing butikken. Ta en drill og lage flere hull i toppen av en av halvdelene. Nå har du en unik blyant holder. Kast tepper er alltid en god ting å legge til i tillegg. Disse kan kjøpes fra lagets offisielle nettside, og finnes i mange forskjellige størrelser og stiler.

5 Det er mange små ting du kan gjøre for å legge til ditt eget preg på rommet. Hvis din sønn samler baseball autografer, mener en baseball-skjerm for å holde baseballs fra å bli skadet. Hvis du kan finne din sønns favoritt spillerens jersey, vise det i en ramme på veggen. Du kan finne jerseys at spilleren faktisk har slitt på spillet på mange av de elektroniske nettauksjoner.

6 En annen idé er å sette i grønne tepper. Du bør kanskje vurdere en innendørs / utendørs stil så det ser ut som feltet. Finn brede strimler av hvit tape til å merke av noen av diamant.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com