Hvordan identifisere planter med 7 Petals

May 30

Blomster tilby en av de enkleste måtene å identifisere planter. Bestemme antall blomster deler er første skritt mot positiv identifikasjon. Mange blomster med syv eller flere kronblader er en del av det sammensatte familien eller serie familien. Plant tastene er viktige verktøy i identifikasjon. Ofte inkludert i feltlinjer, de forenkle prosedyren ved å fokusere på en plante karakteristisk om gangen. Snarere enn å se på anlegget som helhet og prøve å identifisere den, blir brukeren bedt om å konsentrere seg om variasjoner mellom artene.

Bruksanvisning

Prosess

1 Tell antall blader stede. Bestemme dette tallet skiller plantearter i brede kategorier. Noen planter som stikkende pære har ingen åpenbare blader.

2 Se på plassering av bladene på planten. Legg merke til om bladene er til stede bare ved bunnen av anlegget, eller de er anordnet ned lengden av anlegget.

3 Tenk tilholdssted for planter som har blader på basen deres. Basale blader og habitat kombinert er individualiserende kjennetegn. På dette punktet, kan plantene som faller inn i denne kategori bli identifisert.

4 Legg merke til anordningen av bladene langs stammen hvis basale bladene ikke er til stede. Planter med syv petals kan videre kategorisert etter om bladene er alternative, motsatte, eller whorled langs stammen.

5 Se på formen og kanten av bladene. Planter med blader som har myke kanter sies å være hele blader. Andre muligheter inkluderer tann eller flikete kanter. Planter kan også ha delt blader består av en rekke små hefter. For å bestemme om et blad er delt, følger spindelen til hoveddelen av anlegget.

6. Legg merke til at fargen av anlegget. Dersom anlegget har gule eller oransje blomster, er det en del av tusenfryd familien. Identifikasjon utover dette punktet vil stole på å identifisere egenskaper som blomst form og tilstedeværelse av hår langs stammen. En linjal og forstørrelsesglass vil hjelpe ytterligere identifikasjon.

7 Dersom anlegget ikke er gul eller oransje, se igjen på bladene. Andre planter ikke serie som kan oppstå på dette nivået under eksamen. Et felt guide vil bidra til å identifisere planter som Baneberry og goldenseal som er en del av denne gruppen.

8. Bestem form av blader som er i motsatt ordning på stammen. Som med tusenfryd-lignende planter, arrangement av blader plasserer planter i mer veldefinerte kategorier. Farge og blad kanten skille arter.

Hint

  • Noen blomster som tusenfryd fleabane kan slå forskjellige farger basert på grunnforhold. Undersøk flere prøver for å få en nøyaktig representasjon.
  • --Always Vet hvordan å identifisere giftige planter som gift eføy når i feltet.
  • --Never Samle planter uten å sjekke lokale forskrifter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com