Septisk systemer advarsler

June 2

En fjerdedel til en tredjedel av det nordamerikanske befolkningen bor i boliger med septik-systemer, ifølge forskere ved University of California, UC Davis. De enkle mekanikken en underjordisk sammenbrudd og disponering avfallssystemet åpner for okkupasjon av landlige områder og steder som er vanskelig tilgjengelige eller utilgjengelige ved noen annen metode for kloakk. Å vite hva du skal se etter som et tegn på septisk systemfeil vil tillate deg å holde deg på toppen av vedlikehold og holde septiktank kjører.

Lukt

Ofte den første advarselen tegn på septisk systemfeil er lukt. Walk the yard der tanken er plassert. Hvis du kan lukte kloakk, kan du ha et problem brygging under jorda.

Vann

Vann pooling over septiktank området er et annet faresignal. Det betyr at tanken er full eller plugget og kan ikke renne i de vanlige midler. Vann pooling over avløpet feltet er en septiktank advarsel om at avløpet feltet er stygg.

gurgling

En gurgling i rørene når du kjører vann eller skylle toalettet er et felles septiktank advarsel for å mislykkes. Det gjør at lyden, fordi de faste stoffer har bygget i tanken så høy at åpningene for rensing av bevegelsen ha avfallsmateriale som dekker hele eller deler av dem. Dette skaper et sug som gjør at luften bobler ut av dem når vannet strømmer gjennom.

Rørlegger

En nedgang i toalettet avløp er et første varsel advarsel bør du alltid ta hensyn. Det neste trinnet er å sikkerhetskopiere, og det er alltid ubehagelig. Kloakken kan sikkerhetskopiere til sump pumpetanker eller vasker, badekar og selvfølgelig toalettet. Når backup starter, er jobben renser systemet vanskelig. Ring en profesjonell, eller håndtere den første tresko så snart du oppdager en nedgang av VVS bevegelse.

Pump-Out Timing

Hold styr på datoene du har systemet pumpet ut. En spesiell tankbil med riktige slanger festet trekker de faste stoffene ut av undergrunnen tanken å tømme den. Ikke vent mer enn fem år mellom pumpe-outs. Har tanken pumpes oftere hvis antall personer i husholdningen er på det maksimale for enheten eller du overskrider antall personer per husholdning tanken har på etiketten.

Hazard Warning

Aldri oppgi septiktank eller annen grunn. Rengjør eller pumpe ut tanken fra over bakken og rute rør fra inne i huset eller utenfor tanken. Septiktank inneholder store mengder giftig gass og lave nivåer av oksygen. Over-eksponering er umiddelbar og dødelig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com