Regal klorerings Parts List

May 10

Regal klorerings Parts List


Klorering vann i et renseanlegg er ikke en hit-or-miss prosess, men snarere svært sterkt kontrollert. The Regal Selskapet har utviklet avanserte chlorinators til nettopp meter ut riktig mengde klor i et vannsystem. Men som alle elektromekaniske enheter, deler slites ut, men en lett tilgjengelig tilførsel av deler er tilgjengelig for å reparere eller erstatte Regal klorerings komponenter.

Series 7000 Smartvalve

The Series 7000 smartvalve er en viktig komponent i systemet. Det kan nøyaktig måler ut de mengder klor eller svoveldioksyd injisert inn i et vannsystem ved å programmere ventilen. Når en tidligere versjon av en Regal ventil slites ut, kan dette være en erstatning komponent som en hel forsamling.

Modell 210 innvendige deler

En komplett indre tegning av Model 210 klorerings er tilgjengelig, viser alle deler av Model 210, med alle de interne komponentene avbildet. Noen av disse komponentene vil inkludere åket sammenstillingen, nål ventil tetninger, og kroppen tetninger og pakninger. Ombyggingen eller reparasjon tekniker vil måtte avgjøre hvilke deler er nødvendig, og bestille tilsvarende.

Modell 216, 226, 256 deler

Modellene 216, 226, 256 automatiske omkoblingen chlorinators alle bruker de samme delene. I svært detaljert indre tegning, er alle deler angitt med tall. Noen av de tilgjengelige delene ville inkludere ventil tetninger, sperre fjærer og pakninger. Andre deler vil inkludere filteret og den ytre tilbake. Igjen er det opp til reparasjon tekniker for å finne ut hvilke deler som trengs, og bytt deretter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com