Hva skjer hvis jeg Spray Ovn Cleaner i en selvrensende ovn?

May 14

Hva skjer hvis jeg Spray Ovn Cleaner i en selvrensende ovn?


Mange hvitevarer i det 21. århundre har blitt designet for å være så ubekymret som mulig. Selvrensende ovner, for eksempel, ikke egentlig krever noe mer enn en og annen fuktig svamp til å tørke opp eventuelle matrester. Det er fordi spesielle emalje-belagt materialer har blitt brukt på disse overflatene for å håndtere selvrensende operasjoner. I tillegg betyr det at du egentlig ikke trenger å spraye dem med ovnsrens. Faktisk kan ovnsrens skade de belagte interiør, permanent ødelegger dem.

Selvrensende ovner

Selvrensende ovner bruke pyrolytisk varme, noe som er ekstremt høy varme på rundt 1000 grader Fahrenheit, for å gjøre arbeidet sitt. De i utgangspunktet brenn noen gryte skitt eller mat spruter, gjøre dem til et pulveraktig aske. For å gjøre det, stekeovn interiør må være i stand til å håndtere en slik ekstrem varme. Det er ikke noe problem for dem, men fordi de er dekket av et spesielt materiale. Kalt pyrolytisk bakken strøk emalje, er det effektivt til å håndtere ekstremt høye temperaturer på mer enn 1500 grader Fahrenheit.

ovnsrens

De fleste over-the-counter ovnsrens bruke en rekke av sterke kjemikalier for å oppnå sine rengjøringsoppgaver. Deres viktigste bestanddel er lut, som er korroderende, og er laget av enten natriumhydroksid eller kaliumhydroksid. I flytende, skum eller aerosol form, kan det lett brenne huden og øynene. Dens røyk kan også overvelde en bruker om hun ikke er forsiktig. Det er derfor det er alltid anbefalt at hansker, vernebriller og enda en respirator brukes når ovnsrens sprøytes i store mengder.

Heat Effect

Ved hjelp av en ovn renere inne i en selvrensende ovn vil sikkert rense det, men problemene vil også oppstå. For en, er at spesielt formulert emalje mikro, og en liten mengde ovnsrens kan forbli fanget i den. For det første vil det virke som en kraftig korroderende, gradvis ødelegger integriteten av emalje. For det andre neste gang ovnen varmes opp, potensielt giftige gasser kan føre til. Dessverre, ved hjelp av en ovn renere på en selvrensende gjør ovnen ofte det utrygt for fremtidig bruk.

betraktninger

Uavhengig av eventuelle ovnsrens produsentens påstander om det motsatte, unngå bruk av ovnsrens på selvrensende ovn. Bruk aldri slipemidler på sin spesielle emaljen. Slipe vanligvis riper i den, forkorte sin nyttige levetid. I en klemme, kan du rense ut ovnen ved hjelp av en kombinert varmt vann og natron lim. Følger det med en tørke ned med en eddik og vann for å forhindre eventuelle rester fra baking på i fremtiden selvrensende.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com