Hvorfor er Min navle Appelsiner Ikke Juicy?

January 15

Hvorfor er Min navle Appelsiner Ikke Juicy?


Navle appelsiner er en saftig, søt utvalg av appelsin som har fått navnet sitt fordi den ser ut til å ha en liten navle, eller navle. Det er en steinfrie oransje med tykk hud som er forholdsvis lett å skrelle sammenlignet med andre varianter. Navle appelsiner er kanskje ikke så saftig som de burde være for et par grunner.

Disorders

En årsak til en navle oransje som ikke er saftig er en sitrusfrukt lidelse kalt korning. Denne lidelsen er den sannsynlige årsaken hvis du har din egen navle appelsintre og alle av frukten fra dette treet er tørt og hardt. Denne lidelsen fører til at sekker på innsiden av den oransje, der saften er lagret, for å gå tørr. Korning har mange årsaker, inkludert rask vekst, tørt vær og mangel på vann. Sørg navlen appelsintre har rikelig med vann og gjødsel.

Young treet

En umoden treet vil ikke produsere så høyt av en kvalitet frukt som en mer moden treet. En navlen appelsintre må være minst 5 år gammel før den begynner å produsere kvalitet, søte og saftige appelsiner.

feilaktig Harvest-

Navle appelsiner er klar for innhøsting mellom slutten av desember og begynnelsen av januar. Ved utgangen av januar, kan navle appelsiner være tørr og mindre saftig eller søt. Hvis høstes før den riktige høsting tid, vil navle appelsiner være bitter, sur og mindre saftig enn modne seg.

Velge navle Appelsiner

Når du velger navle appelsiner, sjekke vekten av den oransje er den viktigste måten å vite om det er saftig. En tyngre oransje blir saftigere enn en lettere oransje. Lysere appelsiner vil også ha mer juice enn blekere navle appelsiner. Hvis navlen av den oransje lukter som en frisk appelsin, er det større sannsynlighet for å være saftig. Hvis det lukter gammel eller musky, kanskje den oransje ikke være bra.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com